Na nové informace ke God of War Ragnarok si ještě počkáme
Gaming Článek Na nové informace ke God of War Ragnarok si ještě počkáme

Na nové informace ke God of War Ragnarok si ještě počkáme

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 4. 2022 09:17

Tvrdí to sám ředitel vývoje hry.

Reklama

Fanoušci PlayStationu letos již dostali Horizon Forbidden West, pro letošní rok ale doufají v možná ještě očekávanější titul – God of War Ragnarok. O tom studio Santa Monica ale už delší dobu mlčí a jak nyní prozradil ředitel vývoje Cory Balrog, ještě chvílí tomu tak bude.

V novém videu na Twitteru studia Barlog děkuje za všechnu podporu, kterou fanoušci jak sérii, tak studiu a jemu samotnému dávají. A došlo i na Ragnarok. 

Vím že jsme o tom hodně neřekli, je to kvůli tomu, že tu všichni těžce pracují. Jsme perfekcionisti. Právě doděláváme grafiku a doděláváme toho opravdu hodně. Opravdu bych si přál, abychom to s vámi mohli sdílet, ale prozatím nejsme připraveni tak udělat. Ale slibuju vám, že ve chvíli, kdy budeme moci cokoliv zveřejnit, uděláme tak. Nechceme to zdržovat. Prosím, ještě vydržte. Věřte, že chystáme něco opravdu skvělého a všichni v Santa Monica si vážíme vaší podpory.

Na nové informace si tak budeme muset ještě chvíli počkat. Původně jsme se Ragnaroku měli dočkat už v loňském roce, po odkladu je ale vydání naplánováno na letošní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama