Národní kvalifikace eRepre zná první postupující
Esport eFootball PES 2020 Článek Národní kvalifikace eRepre zná první postupující

Národní kvalifikace eRepre zná první postupující

Nicolas Heller

Nicolas Heller

25. 11. 2019 17:15

Národní kvalifikace eRepre zná první čtveřici postupujících.

Reklama

První hrací neděli ve znamení Národní kvalifikace eRepre odzvonilo a tím byla odhalena i první čtveřice postupujících na finálový offline turnaj. Všichni postoupivší si svoji pozici museli obhájit v celkové konkurenci 35 hráčů. Těmi nejúspěšnějšími nakonec byli KillDalos, thomasdjr11, Balogh a aldain.

V kvalifikaci se objevil také král virtuálních trávníků T9Laky. Před několikanásobným mistrem FIFA turnajů však domácí hráči PES hlavu nesklonili a T9Laky se s turnajem loučil už ve třetím kole.

Od mala hraji hry s taťkou a většinou jsme hrávali FIFU. Kolem roku 2005 jsme ale začali hrát Pro Evolution Soccer 5, takže k tomu mám velmi blízko. Taťka zůstal u PES, já se ale později vrátil k FIFĚ. Díky tomu máme doma vždy obě hry. Uviděl jsem na internetu informaci o eRepre a samozřejmě mě lákalo se hned přihlásit a třeba i reprezentovat Českou republiku v jedné z fotbalových her. Bohužel jsem neměl čas na důkladný trénink a podle toho jsem taky v první kvalifikaci dopadl. Nicméně se těším na druhou kvalifikaci a určitě zase zkusím štěstí i když prioritou je pro mě momentálně FIFA,“ svěřil se o svých pocitech a plánech zazářit v druhé kvalifikaci T9Laky.

Na budoucí reprezentanty čeká několik příležitostí účastnit se prestižních mezinárodnách soutěží a tak není divu, že se Fotbalová asociace České republiky rozhodla vstoupit do světa esportu a založit vlastní efotbalovou reprezentaci - eRepre.

Na pořadu jsou celkem dvě Národní kvalifikace. Každá se hraje klasickým pavoukem a formátem BO3. Čtyři nejlepší čeští hráči z každé kvalifikace proti sobě budou bojovat na finálovém turnaji, z něhož vzejdou dva reprezentanti, kteří se na jaře 2020 zúčastní kvalifikace o eEURO.

Harmonogram akcí eRepre v roce 2019:

Další informace, podrobnosti o eRepre a možnost registrovat se do turnajů naleznete na webu www.erepre.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama