NaVi jsou ve finále! Astralis převálcovali 2-0
Esport CS:GO Článek NaVi jsou ve finále! Astralis převálcovali 2-0

NaVi jsou ve finále! Astralis převálcovali 2-0

Michael Douša

Michael Douša

16. 7. 2022 19:25

Risk na Nuke se nevyplatil, Astralis jedou domů

Reklama
Risk na Nuke se nevyplatil, Astralis jedou domů. A trvalo to jen dvě mapy.

Astralis mají kuráž za dva týmy - vytáhnout proti Natus Vincere jejich legendární Nuke, to se jen tak nevidí. Nicméně jak Astralis poznali, to, že je Nuke jednou z nejlepších map ukrajinsko-ruského celku, není jen tak.

Aleksandr "s1mple" Kostyljev je ve starých kolejích, a to pro jeho oponenty nikdy neznačí nic dobrého. Tentokrát měl u sebe ale ještě jednoho důležitého spojence, kterým byl jeho ukrajinský souputník Valerij "B1T" Vachovskij, který převzal s1mplovy otěže a povodil Astralis na Miragi. Že by se ale jednalo o jednostrannou záležitost, to se opravdu říct nedá.

Naopak, Astralis dali NaVi na výběru ukrajinské sestavy opravdu zabrat. Díky neuvěřitelnému výkonu Kristiana "k0nfig" Wieneckeho na Miragi to byli právě Astralis, kteří se dostali jako první k map pointu za stavu 15-11, NaVi se ale nevzdali a protáhli zápas do přesčasu. 

Tam vykročili opět NaVi správnou nohou a zaručili si match point, ke kterému ale výkony Astralis už nestačily. Natus Vincere si tak odnesli relativně čistou výhru 2-0 a mají tak vynikající výchozí pozici do zítřejšího finále. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama