Tvůrci Until Dawn a Dead by Daylight pracují na novém hororu
i Zdroj: Supermassive Games
Gaming The Casting of Frank Stone Článek Tvůrci Until Dawn a Dead by Daylight pracují na novém hororu

Tvůrci Until Dawn a Dead by Daylight pracují na novém hororu

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 12. 2023 12:45

Studio Supermassive Games oznámilo, že vyvíjí nový titul zasazený do světa Dead by Daylight. Opět to bude hororovka a ponese pozoruhodný název The Casting of Frank Stone.

Reklama

Společnosti Supermassive Games a Behaviour Interactive připravují novou hru pro jednoho hráče zasazenou do světa Dead by Daylight. Fanoušky tvůrců her Until Dawn, Little Nightmares, The Quarry nebo antologie The Dark Pictures nepřekvapí, že novinka má být opět hororovkou se silným příběhem, dialogovými možnostmi ovlivňujícími vývoj událostí a taky s prvky survivalu. Novinka ponese zajímavý název The Casting of Frank Stone.

THQ znovu odložilo Alone in the Dark. Mohou za to Vánoce
i Zdroj: THQ Nordic

THQ znovu odložilo Alone in the Dark. Mohou za to Vánoce

Reboot úspěšného survival hororu se znovu odložil. Vydavatel tvrdí, že se tím chce vyhnout nutným přesčasům a nátlaku na…

9. 12. 2023 12:15

Podle popisu titulu se hráči vydají do městečka Cedar Hills, které se navždy změnilo kvůli násilné minulosti Franka Stonea, jehož stín se stále vznáší nad oblastí. Na spletité cestě pak budou odhalovat tajemství, která je ale mohou připravit o život.

„Usilovně jsme pracovali na tom, abychom spojili napětí, děj a rozvětvené vyprávění příběhu s mytologií Dead by Daylight a vytvořili tak napínavý příběhový zážitek plný silných voleb rozhodujících o životě a smrti,“ uvedla pro Insider Gaming výkonná producentka Supermassive Games Traci Tufteová. Ta dále dodala, že se v titulu objeví zcela nové postavy a nebudou se zde vyskytovat známé entity z DbD. „Pro fanoušky hororu to bude zcela nový způsob, jak si Dead by Daylight užít,“ sdělila.

The Casting of Frank Stone vychází v roce 2024 pro konzole Xbox Series X|S, PlayStation 5 a PC prostřednictvím služeb Steam a Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama