Noví G2 si drží čisté skore, vydrží jim to i proti FaZe?
Esport CS:GO Článek Noví G2 si drží čisté skore, vydrží jim to i proti FaZe?

Noví G2 si drží čisté skore, vydrží jim to i proti FaZe?

Michael Douša

Michael Douša

9. 9. 2022 22:47

Třikrát 2-0 za sebou? Ano prosím, hlásí G2

Reklama
Třikrát 2-0 za sebou? Ano prosím, hlásí G2.

Dle skore to vypadá, že G2 mají tu jednodušší část své skupiny na ESL Pro League za sebou. Proti portugalským FTW a brazilským MIBR se G2 ukázali v opravdu dobrém světle a svým oponentům ani nedali mnoho šancí na vítězství. Nic jiného se ale vlastně nečekalo. První náznaky opravdových kvalit nových G2 jsme mohli pozorovat v zápase proti BIG, ale i tam se snad jen rozjížděli. 

Nebyla to úplně nejčistší hra ze strany G2. Opět se ozval nepříjemný neduh v podobě nedostatku fragů ze strany kapitána Rasmuse "HooXi" Nielsena na první mapě, na obou mapách se muselo jít až do prodloužení a obecně se dá říct, že už jsme viděli lepší výkony.

V nejbližší době je však čeká velká zkouška v podobě zápasu proti FaZe. Proti těm s novou sestavou ještě nehráli a možná tak budeme sami překvapeni, na kterou stranu zápas padne. G2 vypadají silněji, než jak tomu bylo v sestavě s Aleksib "Aleksib" Virolainenem a Audricem "JACKZ" Jugem. Na BLASTu si zajistili postup do Fall Finals a zatím - což je v tomto případě velmi důležité slovo - vypadají ve formě i na EPL.

Zápas proti FaZe začne v 19:30, tak se nezapomeňte dívat - určitě bude na co.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama