Nový agent ve Valorantu se jmenuje Iso. Jeho ultimátní schopnost vám vyrazí dech
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Nový agent ve Valorantu se jmenuje Iso. Jeho ultimátní schopnost vám vyrazí dech

Nový agent ve Valorantu se jmenuje Iso. Jeho ultimátní schopnost vám vyrazí dech

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

22. 10. 2023 16:15

Do seznamu postav, za které si můžete zahrát v kompetitivní FPS hře Valorant, brzy přibude nový duelista. Iso bude 23. postavou a Riot Games opět přichází se zcela novými mechanikami. Schopnosti nového agenta jsou totiž minimálně velmi zajímavé.

Reklama

Po drobných nápovědách, které se v poslední době objevovaly na sociálních sítích všech účtů zaměřených na Valorant, konečně přišlo velké odhalení. Na platformě X se objevilo mnoho videí, která blíže představují 23. agenta, jehož si budete brzy moci zahrát i vy a to s příchodem „7. Episode.“

Pojďme si Isovi schopnosti představit blíže.

Contingency (C)

  • cena: 250
  • maximálně 1 nabití

Iso před sebe vyšle energetickou neprůhlednou stěnu blokující střely, která se posouvá kupředu jako stěna Harbora. Nelze ji ale v průběhu zastavit.

Undercut (Q)

  • cena: 200
  • maximálně 2 nabití

Iso vyšle molekulární projektil, který učiní zasažené protihráče zranitelnými stejně jako alarmbot (Q) od Killjoy. Prochází pevnými objekty i stěnami.

Double Tap (E)

  • cena: 150
  • maximálně 2 nabití

Zvolením schopnosti se začne schopnost nabíjet a po její aktivaci běží časovač podobně jako u dashe (E) Jett. Pokud se vám v této době podaří zranit či zabít protivníka, vygeneruje se nad ním energetická koule po jejímž rozstřelení dostanete štít. Ten pro vás zablokuje jakékoliv první poškození, které obdržíte. Nezáleží na tom, zda se bude jednat o raketu Raze či nějaké drobné poškození.

Kill Contract (X)

  • cena: 7 ultimátních bodů

Iso vyšle sloup energie přes bojiště, který vás s prvním zasaženým protivníkem vtáhne do arény. Tam se utkáte 1v1 se střelnými zbraněmi. V aréně se objeví 2 Isovi zdi před vámi a 1 před protivníkem, žádné schopnosti jinak využít ani jeden z vás nemůže. Nezapomínejte však, že pokud duel vyhrajete, máte možnost si z arény odnést štít ze schopnosti Double Tap (E), aktivuje se totiž před soubojem automaticky. Je ale stále potřeba rozstřelit energetickou kouli, která se nad poraženým protihráčem objeví. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama