overwatch-castecne-odhaluje-hardwarove-naroky
Gaming Článek Overwatch částečně odhaluje hardwarové nároky

Overwatch částečně odhaluje hardwarové nároky

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 11. 2015 07:38

Jsou totiž určené pro uzavřenou betu, která právě odstartovala. Do bety se stále můžete přihlásit.

Reklama

Overwatch je jedna z chystaných her, které se vyplatí sledovat. Pracuje na né legendární Blizzard, půjde o první střílečku od tohoto studia a navíc herní záběry vypadají dobře. Aktuálně právě odstartovala uzavřená beta a Blizzard k ní zveřejnil hardwarové požadavky.

Požadavky se zřejmě ještě s vydáním změní i tak ale ty současné alespoň naznačují, jaké železo bude k hraní třeba. Minimální požadavky jsou nastaveny tak, abyste si při jejich splnění zahráli s 30 FPS. Potřeba bude Intel Core i3 či ekvivalentní, 64bitový systém počínaje Vistou a také 4 GB operační paměti. Jako minimum pro grafickou kartu je stanovena GTX 460 a trošku překvapivě má stačit také Intel HD Graphics 4400 (integrovaná grafika v procesorech řady Haswell).

Doporučené požadavky jsou nastaveny nahraní s 60 FPS a na střední nastavení hry. Vyžadován je neupřesněný Intel Core i5, 6 GB RAM a grafická karta alespoň na úrovni GTX 660. 5 GB volného místa na disku pro betu by zase mohlo naznačovat, že hotová hra nebude z těch, které chtějí přes 40 GB.

Do bety se stále můžete zkusit přihlásit skrze svůj Battle.net účet. A pak jen doufat, že vás Blizzard vybere. Overwatch zatím nemá stanovené oficiální datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama