Podřízni se, napsal českému hráči manažer týmu, scéna zuří
Zajímavosti Článek Podřízni se, napsal českému hráči manažer týmu, scéna zuří

Podřízni se, napsal českému hráči manažer týmu, scéna zuří

Adam Král

Adam Král

19. 11. 2022 15:06

V profesionálních esportových týmech panuje povětšinou přátelská atmosféra, není tomu ale tak vždy

Reklama

V profesionální esportové scéně jsou týmy častokrát velmi nemilosrdné, jakmile se jedná o hráče. Jsou to ale právě manažeři týmů, kteří se snaží toxicitu mírnit a udržet přátelskou atmosféru. Tedy většinou. Jeden z předních hráčů League of Legends, Matyáš „Smarty“ Rozvoral, napsal, jak se k němu choval nejmenovaný manažer týmu. A není to nic pěkného.

Podřízni se, napsal manažer

Matyáš hrál za Dynamo Eclot a předváděl skvělé výkony. Jedná se o kvalitního hráče, který po konci jeho angažmá v pardubických Eclotech hledal, kde v kariéře pokračovat. Vyhlédl si nejmenovaný tým, bohužel nevíme, jestli se jedná o český či zahraniční tým, ale vzhledem k tomu, že zprávy jsou v angličtině, můžeme usuzovat, že se Matyáš pokusil rozhodit sítě mimo domácí scénu. Smarty je teprve sedmnáctiletý hráč a ke svému tweetu na Twitteru napsal, že offseason je skutečně divoká a připojil konverzaci s manažerem.

Podřízni se, napsal českému hráči manažer týmu, scéna zuří

Podřízni se, ty nechutnej, tlustej hajzle.

Celé vlákno na Twitteru takřka přes noc vybouchlo a všichni komentující se shodují, že taková slova nejsou v žádném případě normální a dotyčný manažer by měl být okamžitě vyhozen. K situaci se na Twitteru vyjádřila spousta osobností, například CEO české organizace Inside Games, Vojtěch Klapuch, Když jsme se ho zeptali, co si o tom myslí, odpověděl následovně:

 Už by u nás nenapsal ani čárku natož pracoval s hráči. Toto je totální vrchol neprofesionality. Je mi líto Smartyho, který je super talentovaný, že vůbec něco takového musel zažít. Dost to zkazí dojem.

Sám Matyáš k tomu jen prohlásil, že to jsou věci, které se prostě dějí. Spousta uživatelů ho vyzývá k odhalení totožnosti manažera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama