Přední fotbalový tým z Anglie odhalil nové dresy prostřednictvím hry
Zajímavosti Článek Přední fotbalový tým z Anglie odhalil nové dresy prostřednictvím hry

Přední fotbalový tým z Anglie odhalil nové dresy prostřednictvím hry

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

15. 7. 2018 12:46

Partnerství Konami s Liverpoolem umožnilo odhalení třetí sady dresů skrze hru Pro Evolution Soccer 2019.

Reklama

Fotbaloví fanoušci mají v tomto období pilno. Kromě Mistrovství světa, které právě finišuje, sledují také novinky související s jejich oblíbenými fotbalovými kluby. Právě touto dobou totiž kluby odhalují nové příchody hráčů, dresy pro nadcházející sezónu či případně i změny na trenérských postech. Nebývá však zvykem, aby tyhle novinky byly propojeny s některou z her.

Partnerství společnosti Konami, která stojí za každoročním fotbalovým simulátorem Pro Evolution Soccer, s předním anglickým klubem Liverpool však umožnilo, aby se to letos stalo. Anglický finalista Ligy mistrů tak zveřejnil svou třetí sadu dresů prostřednictvím záběrů z letošního očekávaného dílu Pro Evolution Soccer 2019.

Letošní díl vychází 28. srpna pro PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na stránkách czc.cz, kde je dostupná i speciální Beckham edice. Ta je oproti klasické o 200 korun dražší a kromě hry obsahuje exkluzivní steelbook, prémiové agenty na 20 týdnů, 3 možnosti obnovit kontrakt na 10 týdnů, hostování Coutinha na 10 zápasů a naskenovaného Davida Beckhama.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama