Resident Evil 7 za více než rok prodal přes 5 milionů kopií
Gaming Článek Resident Evil 7 za více než rok prodal přes 5 milionů kopií

Resident Evil 7 za více než rok prodal přes 5 milionů kopií

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 4. 2018 13:51

V porovnání s předchozími díly se však s výjimkou trojky jedná o nejméně prodávaný díl. Alespoň prozatím.

Reklama

Resident Evil 7 za více než rok prodal přes 5 milionů kopií

24. leden loňského roku byl dnem, kdy se oblíbená hororová série Resident Evil rozrostla o další díl. Zatím stále nejnovější Resident Evil 7: Biohazard se rok a pár měsíců po vydání může chlubit zajímavými čísly. Konkrétně hra napříč všemi platformami prodala více než 5 milionů kopií.

Zajímavé je ovšem i to, jak si hra vede vůči předchozím dílům. Asi vás to překvapí, ale s výjimkou třetího dílu ze série Resident Evil je zmiňovaný sedmí díl vůbec nejméně prodávaný. Například předchozí RE 6 od svého vydání, které proběhlo v roce 2012, prodalo přes 10 milionů kopií. Samozřejmě je to otázka času a je velice pravděpodobné, že za nějaký ten rok se současný nejnovější díl vyhoupne ještě značně výše.

Počet prodaných kopií však není jediným úspěchem, kterým se studio pochlubilo. Jak Capcom informoval v tiskové zprávě na svých stránkách, hra získala ocenění Best VR Audio v anketě Game Audio Network Guild (G.A.N.G.) Awards.

Resident Evil 7: Biohazard si můžete zakoupit na stránkách czc.cz pro PC, PlayStation 4 i Xbox One v několika různých edicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama