rozhovor-s-youtuberem-sterak
Zajímavosti Článek Rozhovor s youtuberem - Sterak

Rozhovor s youtuberem - Sterak

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

12. 11. 2015 05:51

Druhý rozhovor je tu, tentokrát s youtuberem - a ne jen tak ledajakým. Odpovídal Sterakdary!

Reklama

Rozhovor s youtuberem - Sterak

K druhému rozhovoru před začátkem BGCH 2015 jsme si vybrali Steraka - předního českého youtubera, který na svém kanálu hraje hry všeho druhu. Pokud se s ním chcete potkat, nesmíte chybět v sobotu ve 12:30, kdy bude mít na hlavním podiu vyhrazený čas právě Sterak a jeho youtuberský kolega Flygun. Kompletní info o doprovodném programu naleznete zde.

Rozhovor s youtuberem - Sterak

V sobotu vystoupíš s ostatními YouTubery na grandfinále turnaje BenQ Grunex Challenge 2015 na výstavišti v Praze v Holešovicích. Přemýšlel jsi někdy o tom, že bys nějakou hru chtěl hrát profesionálně a živit se tím?
Více méně se hraním her živím, ale rozhodně ne profesionálně. Jsem extrémní profesionál ve špatném hraní her, na tom jsem tak trochu vybudoval své jméno. Pokud bude příští rok nějaká akce ve špatnohraní, tak útočím na první příčky.
Jaký je tvůj největší trapas, který se ti stal s počítačovými hrami nebo na nějakém online serveru?
To bylo hodně dávno, když jsem začínal hrát WoWko. Tehdy se ještě do přátel přidávaly postavy namísto celého účtu. V podstatě jsem z Guild banky vzal nějaké drahé suroviny a něco z toho vyrobil. Měl jsem za to, že mi to Guild Master dovolí. Nedovolil. A když se to na TeamSpeaku dozvěděl, a hledal viníka, tak než se stihnul podívat do záznamu, vypnul jsem TeamSpeak a smazal postavu. Trochu jsem zpanikařil, ale na druhou stranu jsem byl vážně mladý. Teď už bych to řešil mnohem dospěleji - všechno bych zapřel a svedl na kolegu.
Budou se s tebou moct tví fanoušci v sobotu vyfotit, pokecat a budeš rozdávat autogramy? Popř. chceš fanouškům něco vzkázat?
Zakládám si na kontaktu s diváky, odpovídám na maily, v nutnosti pomůžu s problémy, takže na téhle akci jsem hlavně kvůli té skvělé komunitě. Bože, odpovídám jako politik. Ano. Ano, vyfotit, podepsat a klidně i pokecat.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama