rozhovor-s-youtubery-nakashi-a-porty
Zajímavosti Článek Rozhovor s youtubery - Nakashi a Porty

Rozhovor s youtubery - Nakashi a Porty

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

12. 11. 2015 06:03

Další youtubeři v našem hledáčku jsou Nakashi a Porty.

Reklama

Rozhovor s youtubery - Nakashi a Porty

Máme tu v pořadí již čtvrtý rozhovor s vystupujícími na BenQ Grunex Challenge, která se nezadržitelně blíží. V sobotu můžete tyto youtubery vidět na vlastní oči. Přijďtě se jich na něco zeptat v sobotu na pražské Výstaviště.

V sobotu vystoupíš s ostatními YouTubery na grandfinále turnaje BenQ Grunex Challenge 2015 na výstavišti v Praze v Holešovicích. Přemýšlel jsi někdy o tom, že bys nějakou hru chtěl hrát profesionálně a živit se tím?
Nakashi: Jsem člověk, co má rád na hry spíš klid a dnešní rychlé a zběsilé turnaje by pro mě dopadly asi fiaskem. Kdyby se ale někdy našla hra, co bych si užil natolik, že bych neváhal obětovat všechen čas jen jí, tak bych určitě i tuhle možnost zvažoval.
Porty: Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, žebych někdy hrát hru a byl v ní natolik dobrý, že bych se tím živil.
Jaký je tvůj největší trapas, který se ti stal s počítačovými hrami nebo na nějakém online serveru?
Nakashi: Nejtrapněji mi bylo na jedné youtube akci, kde jsem byl organizátory narychlo poslán na turnaj proti fanouškům ve hře, kterou jsem předtím nikdy nehrál. Naštěstí se našla i spousta lidí, kteří mi přes rameno hru rychle vysvětlili a pak v průběhu i radili, takže se mi podařilo jeden ze zápasů dokonce i vyhrát.
Porty: Jednou se mi velký trapas stal na minecraftovém serveru. Při přihlašování jsem do chatu zapomněl napsat /login. Jenže jsem už byl dávno přihlášený a navíc jsem zapomněl napsat lomítko na začátku, a tak celý server věděl mé přihlašovací údaje. Asi nemusím říkat, že jse si na serveru už moc nezahrál.
Budou se s tebou moct tví fanoušci v sobotu vyfotit, pokecat a budeš rozdávat autogramy? Popř. chceš fanouškům něco vzkázat?
Nakashi: Zcela určitě! Budu velmi rád, když každý, kdo bude chtít nějakou fotku, podpis nebo cokoliv jiného, za mnou zajde. A pokud bude čas, tak si klidně i rád popovídám.
Porty: To kvůli svým fanouškům jedu na BGCH. Doufám že jich tam potkám hodně a budeme se společně bavit!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama