Secret of the Deep je nová nadcházející hra od českých vývojářů. Do předběžného přístupu vstoupí ještě letos
i Zdroj: Esanti Games
Gaming Článek Secret of the Deep je nová nadcházející hra od českých vývojářů. Do předběžného přístupu vstoupí ještě letos

Secret of the Deep je nová nadcházející hra od českých vývojářů. Do předběžného přístupu vstoupí ještě letos

Matouš Sychra

Matouš Sychra

5. 4. 2024 08:15

Nové české studio Esanti Games představilo jejich prvotinu. Secret of the Deep je nadcházející akční adventura zasazená ve fantasy světě.

Reklama

V našich končinách si na české hry potrpíme a vždy je rádi hrajeme. O to lepší je zpráva, že studio Esanti Games představilo svůj první titul Secret of the Deep. Jednat by se mělo o akční adventuru s bohatým příběhem zasazenou do fantasy světa, s hack and slash soubojem a správou inventáře. 

Bezejmenný hrdina ve vašich rukou musí bojovat v hlubině, aby zajistil přísun zdrojů pro sebe a svou osadu, což se jeví jako velmi důležitá herní mechanika. Právě zdroje a zásoby budou umožňovat upravování a vylepšování výbavy, stejně tak i osady. Osada nazvaná Podhradí, bude fungovat jako základna, kde se budou vést i konverzace s ostatními postavami. 

Hra vstoupí do předběžného přístupu na Steamu ještě letos a cenovka bude 30 eur. V předběžném přístupu by se měla nacházet okolo dvou let s tím, že se bude dále vyvíjet. Prvotní verze by měla nabídnout okolo 15 hodin herního času. Pozitivní zpráva se týká také české lokalizace, která bude řešena formou titulků. Na obrázcích a v záběrech hra vypadá skvěle, pokud se tedy na tento titul těšíte, radši si ho rovnou dejte na Steamu do seznamu přání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama