Seriál The Last of Us zná představitele dalších důležitých postav
i Zdroj: Hulu
Zábava The Last of Us Článek Seriál The Last of Us zná představitele dalších důležitých postav

Seriál The Last of Us zná představitele dalších důležitých postav

Václav Brixí

Václav Brixí

4. 3. 2024 15:00

Nedávno byli představeni herci, kteří ztvární další důležité postavy v druhé sérii. Konkrétně se jedná o skupinu přátel, kteří doprovází Abby v její části příběhu.

Reklama

Na portálu Variety se nedávno objevila informace s potvrzením čtyř důležitých postav v příběhu druhé série The Last of Us. Jedná se o skupinu postav, kteří jsou součástí stejné jednotky, jako je jedna z hlavních postav, Abby. Konkrétně jde o Mannyho, Mel, Noru a Owena. Hráčům jejich role v příběhu určitě není neznámá. Ani neznalci herní předlohy se ale nemusí bát, tento článek je informační a neobsahuje žádné spoilery.

Postavu optimistického vojáka Mannyho, který je vždy věrný svým přátelům a nikdy je nenechá v úzkých, si střihne herec Danny Ramirez (Top Gun: Maverick Marvel, Falcon a Winter Soldier). Ariela Barer (Runaways, Ladyworld) se pak ujme role Mel. Mladé doktorky, jejíž hlavním životním posláním je i v tomhle drsném postapokalyptickém světě zachraňovat lidské životy. A to nehledě na to, ke kterému táboru se řadí.

Ztvárnění další vojenské lékařky Nory, která bojuje se svojí vlastní minulostí, se zhostí Tati Gabrielle (TY, Prvních 100). A na závěr Spencer Lord (Riverdale, Dobrý doktor). Ten bude mít na starost postavu Owena. Vojáka, který má srdce na pravém místě a potýká se během těchto těžkých časů navíc s vnitřními boji o morální hodnoty.

Kromě dříve oznámené Kaitlyn Dever v roli Abby se můžeme opět těšit na Pedro Pascala coby Joela a Bellu Ramsey jako Ellie. Své představitele už na počátku tohoto roku našli i přátelé hlavní hrdinky Ellie. Rolí Diny a Jesseho se ujmou Isabela Merced a Young Mazino. Na zbytek hereckého obsazení či další informace si však budeme muset vzhledem k nedávno započatému natáčení ještě nějakou chvíli počkat. Premiéra druhé série je předběžně plánována na rok 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama