shrnuti-novinek-z-blizzcon-2015
Gaming Článek Shrnutí novinek z BlizzCon 2015

Shrnutí novinek z BlizzCon 2015

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 11. 2015 20:20

Trailer na WarCraft film! Overwatch bude na konzole a další novinky

Reklama

Také na letošní Blizzcon přivezl Blizzard spoustu novinek a odhalení. Podíváme se na nejdříve na Overwatch. První nová značka studia za velmi dlouhou dobu. Potvrdily se dřívější spekulace a hra zamíří kromě PC také na Xbox One a PlayStation 4. Šéf hry také ujistil, že s konzolemi počítali už při začátku vývoje a nepůjde tak o pouhý port. Zároveň Overwatch nebude free-2-play hra, ale klasický titul s plnou cenou. Základní edice přijde na 40$, prodávat se bude Origins edice za 60$ (přidá skiny a další bonusy) a konečně sběratelská za 130$ se spoustou fyzických bonusů.

Overwatch vyjde ve všech verzích na jaře 2016. Je to hra od Blizzardu, takže na přesné datum si ještě počkáme.

Odhalen byl startovací trailer pro StarCraft II: Legacy of the Void. Navíc tímto třetím pokračováním StarCraftu II hra ještě neskončí. Blizzard oznámil plány na stažitelný přídavek Nova Covert Ops. Bude se točit okolo hrdinky Nova (mohli jsme ji ve hře již vidět) a představí nové herní mechanismy, aby umožnil hraní primárně za jednu postavu. Celkem se hráči mohou těšit na 9 singleplayerových misí, do multiplayeru se tento obsah nedostane.

Show patřila také Heroes of the Storm. Do hry se chystá nový herní režim Arena. Hráči si zde vyberou ze 3 náhodně zvolených hrdinů a dostanou jednu schopnost a specifické „úkoly“. Představen byl také nový hrdina Cho'gall. Na tom by nebylo nic moc zajímavého, ale má 2 hlavy a ovládat ho budou dva hráči. Jedna část hrdiny se bude věnovat pohybu a útokům na blízko, ta druhá hlavně na používání kouzel. V budoucnu se objeví také Tracer z Overwatch jako dostupný hrdina.

Oznámen byl rovněž nový přídavek pro HearthStone. Vychází již příští týden s názvem League of Explorers. Konkrétně se dočkáme 12. listopadu. Náplní bude podobný Curse of Naxxramas či Blackrock Mountain.

Nejnovější datadisk pro World of Warcraft má přibližné datum vydání. Legion dorazí v průběhu léta 2016 a podívat se můžete na filmový trailer.

Díky Blizzconu se také můžeme podívat na první plnohodnotný trailer na chystaný WarCraft film. Bude se točit okolo konfliktu lidí a orků. Orkové totiž musí upustit svůj umírající svět a míří do Azerothu. Trailer odhaluje také spojenectví mezi skupinou lidí a orků… 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama