Skull & Bones má definitivní datum vydání
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Skull & Bones Článek Skull & Bones má definitivní datum vydání

Skull & Bones má definitivní datum vydání

Monika Kočicová

Monika Kočicová

29. 11. 2023 14:15

Server Insider Gaming přinesl neoficiální zprávu o vydání dlouho očekávané hry. Fanoušci se mohou těšit na brzké plundrování v roli pirátů.

Reklama

Herní zpravodajský web Insider Gaming informoval, že dlouho odkládaný pirátský titul Skull & Bones má konečné datum vydání stanovené na 16. února 2024. Server renomovaného novináře Toma Hendersona se novinku dozvěděl od důvěryhodných zdrojů.

Na internet uniklo gameplay video ze Skull & Bones

Na internet uniklo gameplay video ze Skull & Bones

Zeširoka popisuje aktivity ve hře.

30. 4. 2022 12:21

Ubisoft již nedávno naznačil, že termín vydání je stanovený na 4. čtvrtletí fiskálního roku 2023, tedy to znamenalo do konce března 2024. To minulý týden potvrdil i nový výkonný ředitel pobočky v Singapuru a na Filipínách Darryl Long.

Server dále zjistil, že společnost plánuje vydat kromě standardní verze hry i prémiovou. Nepodařilo se však zjistit přesný obsah této edice. Pouze se ví, že uživatelé, kteří si ji zakoupí, budou moci hrát o tři dny dřív, tedy 13. února. Cena za základní verzi je stanovaná na 59,99 dolarů, za lepší edici si pak hráči připlatí o 15 až 20 dolarů.

Podrobnosti o tom, kdy dojde na oficiální oznámení data vydání, nejsou známé. Podle zdrojů by to ale mohlo být v následujících týdnech, možná i na The Game Awards. Skull and Bones bude k dispozici pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama