Skupiny eLEAGUE ve hře FIFA 22 na spadnutí!
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Skupiny eLEAGUE ve hře FIFA 22 na spadnutí!

Skupiny eLEAGUE ve hře FIFA 22 na spadnutí!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

25. 5. 2022 15:17

Sleduj skupinovou fázi eLEAGUE.

Reklama

Je rozlosováno! Skupinová část eLEAGUE ve hře FIFA 22 startuje už 25. května od 17hod. na twitch kanále eLEAGUE. Osmičku pozvaných hráčů doplnili nejlepší dva z každé ze čtyř kvalifikací. Dle seedovacího klíče bylo následně všech 16 účastníků nasazeno do čtyř skupin.

Skupinovou část otevřou od 17:00 skupiny A a B. V první jmenované nechybí favorit turnaje T9Laky nebo například reprezentant pražské Slavie CptKubajz. Ve skupině B bude hlavním favoritem na postup z prvního místa určitě Seron hrající v barvách Sampi, týmu Jakuba Jankta. Ve skupině C, která započne v 19hod. se mimo stream odehraje souboj pražských "S" mezi Casterem a Kobbym. Živě pak budou přenášeny duely Mrkyyho proti Casterovi i Kobbymu. V poslední skupině se utkají hned dva zástupci Bohemians, vyzvou populárního streamera Emericksona a také reprezentanta DGG Esports. Živě bude možné sledovat duel mezi Emericksonem a K1lerisem a také souboj FCMartina a Sainta.

Z každé skupiny postoupí tři hráči do play-off. Hráč na prvním místě ve skupině si zajistí místo rovnou ve čtvrtfinále, kdežto hráče na druhém a třetím místě bude čekat předkolo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama