Slavný streamer PUBG přestal hrát s hackery a začal proti nim bojovat
Zajímavosti PUBG Článek Slavný streamer PUBG přestal hrát s hackery a začal proti nim bojovat

Slavný streamer PUBG přestal hrát s hackery a začal proti nim bojovat

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

2. 8. 2018 13:47

Shroud se nejpíše po banu poučil a nyní hackery již pouze střílí.

Reklama

Jak jsme vás již dříve informovali, velmi známý streamer hry PlayerUnknown's Battleground Michael Grzesiek, zvaný Shroud, dostal ban za hraní s hackerem. A vypadá to, že se poučil, protože právě proti hackerům začal bojovat.

Zatímco dříve s hackery spolupracoval a nechával si jimi na jednom ze svých streamů pomáhat, nyní jejich pomoc tvrdě odmítá a místo toho je střílí. Během jednoho z posledních streamů opět potkal známého hackera, kterého znal ze svých dřívějších prohřešků, jenž kolem něj létal s autem. A Shroud se rozhodl, že jej hackeři již nebaví, a tak na něj zaútočil. Stačily jen dvě rány a mrtvý hacker se řítil i s autem k zemi. To cheatujícího hráče samozřejmě pěkně naštvalo a tak Shrouda, i jeho herního partnera, začal nahánět a zabíjet. Shroud to vzdal a hru vypnul, čímž  hacker nejpíše docílil přesně toho, co chtěl.

Bohužel je to dost častá praxe, že si tito lidé vyhlídnou nějakého známého streamera a obtěžují jej do té doby, dokud jej nedonutí hru ukončit. Často také tímto způsobem dělají reklamu svým vlastním hackům. Snad to studio Bluehole co nejdříve vyřeší, protože riskuje, že ztratí své nejvěrnější streamery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama