Snapchat by v budoucnu mohl nabídnout plnohodnotné hry
Gaming Článek Snapchat by v budoucnu mohl nabídnout plnohodnotné hry

Snapchat by v budoucnu mohl nabídnout plnohodnotné hry

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

3. 7. 2018 15:50

Snapchat minihrami disponuje už nyní, v budoucnu by však mohl poskytnout zcela plnohodnotné hraní.

Reklama

Jedna z nejoblíbenějších aplikací pro chytré telefony je Snapchat. Umožňuje nám sdílení fotografií buď formou příběhu, kdy si je mohou prohlédnout všichni vaši přátelé, nebo formou zasílání, kdy přímo vyberete, kdo a jak dlouho vaši fotografií uvidí. Jelikož jde o fotografování, aplikace má v sobě zabudovanou celou řadu filtrů, díky kterým si vaši fotku můžete značně upravit. Jistě všichni známe oblíbená psí ouška a čumák, který byl svého času velkým trendem.

Společnost Snap, která Snapchat vytvořila, v poslední době do své aplikace přidala i hry. Fungují na principu filtru, aktivujete si ho a pak musíte plnit úkoly. Těmi doposud byly činnosti jako kousání okurek, polykání a chytání jídla a podobné záležitosti, na které jste měli stanovený čas. Podle serveru The Information však vývojáři mají v plánu mnohem atraktivnější hry.

Podle zmíněného serveru by Snapchat už letos mohl zahrnovat plnohodnotné hry. Údajně si máte vybrat hru z nabídky a do Snapchatu si ji stáhnout. Snap podle dostupných zpráv již využívá britský start-up PlayCanvas, který slouží právě k tvorbě mobilních her. Velkým předpokladem pro úspěch je mladá uživatelská základna, která je u Snapchatu mnohem mladší, než u Facebooku či Messengeru. I u těch se čím dál tím více rozrůstá možnost hraní miniher, ovšem Snapchatu by se v tomto ohledu mělo dařit podstatně více.

V případě, že byste si celý článek (zdroj) chtěli přečést v angličtině, musíte na dané stránce uvést svou mailovou adresu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama