Sons of the Forest po roce v předběžném přístupu spouští verzi 1.0 a novinek není málo
i Zdroj: Endnight Games
Gaming Sons of Forest Článek Sons of the Forest po roce v předběžném přístupu spouští verzi 1.0 a novinek není málo

Sons of the Forest po roce v předběžném přístupu spouští verzi 1.0 a novinek není málo

Matouš Sychra

Matouš Sychra

23. 2. 2024 15:45

Survival hra Sons of the Forest vychází v plné verzi po roce v předběžném přístupu. Přibyly nové cutscény, zakončení příběhu příběhu nebo kreativní režim.

Reklama

Je to už rok, co jsme si mohli Sons of the Forest poprvé osahat. Od té doby se dočkal mnoha aktualizací, ale až nyní vychází v plné verzi. Pokud jste hráli hru při vydání předběžného přístupu a od té doby už ne, byl by dobrý nápad se k ní vrátit. Změn je mnoho a nový obsah je rozhodně lákadlem. Mysteriózní příběh se dočkal nových cutscén a dokonce i nového konce, který se bude odvíjet od vašich rozhodnutí. Zpět je také Timmy z prvního The Forest.

Přibyl také nový survival prvek. Nyní můžete onemocnět z pití špinavé vody nebo z jezení zkaženého masa. Dočkali jsme se i nových typů zmutovaných nepřátel. Svět mimo jiné nabízí více obsahu a míst k prozkoumání. Zároveň se konečně dočkáme i odpovědi na otázku, k čemu slouží artefakty, které do hry postupně vývojáři přidávali. Mohli jste je sbírat, ale nebylo možné z nich nic postavit, to se každopádně mění a v poznámkách k aktualizaci je jasně zdůrazněno, že s nimi nějakým způsobem nakládat lze.

Zajímavým přídavkem je také kreativní režim, který vám umožní si bez starostí procházet světem a kochat se krajinou. K dispozici jsou všechny materiály, které potřebujete a stavění se obejde bez animací. Jedinou podmínkou pro odemčení tohoto režimu je dohrání příběhu v normálních podmínkách. A aby toho nebylo málo, ve hře se teď budou nacházet i mývalové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama