Stahujte zdarma dvě další hry na Epic Games Store
Hry zdarma Článek Stahujte zdarma dvě další hry na Epic Games Store

Stahujte zdarma dvě další hry na Epic Games Store

David Jiránek

David Jiránek

8. 7. 2022 17:04

Střílečku a karetní RPG hru.

Reklama

Prázdniny jsou zde a je na čase vyrazit ven. Nebo také plnit herní resty, zvlášť za špatného počasí. Pokud ve vaší herní knihovně nemáte nic zajímavého, můžete ji doplnit o dva tituly, které Epic Games Store rozdává zcela zdarma.

Stahovat můžete Killing Floor 2, střílečkou s podporou kooperace. Vydáte se do světa, kde je Evropa ovládaná hordou klonů. Jde o zběsilou odreagovačku, při které se budete brodit hordou mrtvých těl. Srandu si užijete až ve skupině 12 hráčů, pozvat do hry tak můžete celou partu.

Titul z roku 2016 od studia Tripwire Interactive je pokračováním prvního dílu vydaného o sedm let dříve. Na Steamu hlásí dvojka 71 tisíc recenzí, které jsou velmi kladné. Titul na Steamu stojí 27 euro, ale nyní ho na Epicu seženete zcela zdarma.

Druhou nabízenou hrou je karetní RPG titul Ancient Enemy. Ve světě, kde zlo už dávno zvítězilo, se stanete bojovníkem využívajícím různá kouzla a schopnosti. Soupeřit budete s různými druhy nepřátel ve strategických duelech.

Na Epicu byste tuto nezávislou hru sehnali za přibližně 310 korun, ale nyní je až do příštího čtvrtka zcela zdarma. Oba tituly vám i po skončení akce zůstanou v knihovně volně k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama