Star Wars Outlaws vyjde letos. Ubisoft slibuje pohlcující zážitek
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Star Wars Outlaws Článek Star Wars Outlaws vyjde letos. Ubisoft slibuje pohlcující zážitek

Star Wars Outlaws vyjde letos. Ubisoft slibuje pohlcující zážitek

Josef Ventrča

Josef Ventrča

4. 1. 2024 21:30

Vývojář chystaného rozsáhlého RPG Star Wars: Outlaws promluvil o detailech zasazení, světa i postav. Slibuje úžasný svět plný zrádného podsvětí i mezigalaktického cestování. Taky prozradil, že vydání by mělo být ještě letos.

Reklama

Na první Star Wars hře odehrávající se v otevřeném světě pracuje zkušené studio Massive Entertainment pod záštitou Ubisoftu. Spolupráce mezi oběma společnostmi probíhá již dlouho, díky čemuž vznikla série The Division, a tak není divu, že od Star Wars: Outlaws mají hráči vysoká očekávání, ačkoliv se o novince dozvěděli teprve loni. První oznámení bylo v červnu, a později tvůrci ukázali i záběry z hraní. Po chvilce mlčení se nyní narativní režisér Navid Khavari pro server Kotaku rozpovídal o detailech zasazení.

Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Novinka od Ubisoftu vypadá nadějně.

12. 6. 2023 21:30

Pro fanoušky bude překvapivé, že se děj nebude motat kolem Jediů, Sithů a Impéria, ale naopak se zaměří na málo prozkoumané kriminální podsvětí galaxie. Osud povstalců a dalších půjde stranou, jelikož hlavní hrdinka Kay patří mezi spodinu a vyvržence starající se zejména sami o sebe a o přežití. Podle Khavariho se hráči podívají na celou situaci v galaxii pohledem někoho, kdo se nezajímá o Sílu a podobné aspekty. 

Cílem vývojářů je, aby hráči pochopili, jaké to je dostat se na okraj společnosti a propadnout nelegálním činnostem. Kriminalitě napomáhá i zasazení mezi epizody Impérium vrací úder a Návrat Jediů, kdy vznikly nejlepší podmínky pro rozvoj podsvětí.

Úžasný otevřený svět

Khavari také uvedl, že otevřený svět bude pohlcující. Hráči navštíví rozsáhlé lokace s mnoha místy k objevování, mezi které patří rušné metropole i panenská příroda. Velkou porci svobody v průzkumu budou mít i ve vesmíru. Psanci totiž musí mít vlastní kosmické lodě, což bylo patrné už z dřívějších ukázek hratelnosti. Zároveň lze průzkumem světa získat různé odměny, ať už v podobě misí či dalších předmětů, tedy prvky, které jsou pro Ubisoft hry typické.

Star Wars: KOTOR je stále ve výrobě. Schreier vyvrátil informaci o zastavení projektu
i Zdroj: Embracer Group

Star Wars: KOTOR je stále ve výrobě. Schreier vyvrátil informaci o zastavení projektu

Na remaku slavného RPG ze světa Star Wars se má nadále pracovat. S novými informacemi přišel renomovaný novinář z Bloombergu.

24. 11. 2023 14:45

Hráči se také mají lépe vžít do situace Kay díky tomu, že sama nezná všechna zákoutí galaxie, a tak je budou objevovat společně s ní. Hrdinka zároveň bude mít s sebou robotické společníky Vix a komando droida ND-5. Dále pak bude možné narazit na různé zločinecké bossy, které lze mezi sebou rozhádat tím, jak se uživatelé zachovají. Tvůrci totiž slibují více možností volby pro dokončení misí.

Titul zatím vypadá i zní lákavě. O skutečném výsledku se samozřejmě přesvědčíme až po vydání, které vývojáři slibují někdy během letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Dalo by se ale říct, že hra zaujme především fanoušky objevování neznámých velkých světů a příznivců neobvyklé akce i vyprávění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama