Streameři předvádí cosplay Krata z God of War, zapojil se i Agraelus
Zajímavosti Článek Streameři předvádí cosplay Krata z God of War, zapojil se i Agraelus

Streameři předvádí cosplay Krata z God of War, zapojil se i Agraelus

Adam Král

Adam Král

14. 11. 2022 11:00

Streameři na Twitchi se pokusili cosplayovat Krata z God of War. Jak to dopadlo?

Reklama

God of War Ragnarok vyšel před několika dny a jak dokazují statistiky, hra slaví úspěch. Sbírá skvělá hodnocení a po světě ji hrají stovky streamerů, kteří ještě umocňují pozornost komunity. Aby se svým fanouškům zavděčili, dělají kousky, kterými své vysílání na Twitchi obzvláštní. Toho se chytli jedni z největších tvůrců na platformě, Tyler1 a Kai Cenat, kteří se na jedno vysílání pomalovali barvami a dali si cosplay Krata.

Teď jsem Kratos já!

Tyler1 předvedl velmi zajímavý a kostým Krata z God of War. Hru si zahrál 10. listopadu a doplnil ho o stylový cosplay. Protože sám nedisponuje zrovna bohatým porostem brady, vypůjčil si i vousy, namaloval se červenou a bílou barvou, které jsou pro Krata typické, a zapnul vysílání, oblečen jen v róbě. Podobnou věc udělal i tvůrce Kai Cenat, který v momentální chvíli kraluje Twitchi jako nejsledovanější tvůrce. Kai si vytvořil svou vlastní verzi Krata kvůli barvě své pleti. Pomaloval se červenou barvou a začal volat svým kolegům z Twitche. Po jednom takovém hovoru zakřičel, že je Bůh černý.

Přestože ani jeden z cosplayů nebyl extrémně propracovaný či přesný, je to něco, co tvůrcům přivedlo další pozornost. Z našich luhů a hájů se o podobný kousek pokusil Vojtěch "Agraelus" Fišar, který kostým Krata zpracoval velmi zajímavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama