Streamování je těžší než normální práce, myslí si kontroverzní influencer
i Zdroj: Ilustrativní foto, fotobanka Freepik.com (s licencí)
Zajímavosti Článek Streamování je těžší než normální práce, myslí si kontroverzní influencer

Streamování je těžší než normální práce, myslí si kontroverzní influencer

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

26. 2. 2024 15:00

Kontroverzní streamer HasanAbi se podělil o svůj pohled na práci streamera, za který se na něj snesla vlna kritiky. Streamování je dle jeho slov těžší než „skutečná“ práce.

Reklama

Hasan Doğan Piker vystupující na známé streamovací platformě Twitch pod přezdívkou HasanAbi se opět dostal do středu pozornosti. Po jeho předešlých výstupcích, kdy použil rasistickou urážku během živého vysílání, prohlásil, že si Amerika zasloužila událost z 11. září, nebo se vysmíval vzhledu tvůrce na platformě Tiktok, nyní prohlásil, že streamování je obtížnější než „normální“ práce.

„Skutečná práce z vás nevysaje duši, což rozhodně devět hodin streamování ano,“ řekl svému publiku během živého vysílání. S pochopením se však nesetkal a pobouření diváci nyní sdílí tento úryvek z jeho živého vysílání všude po internetu. K reakcím se přidali i další internetoví tvůrci, kteří se s jeho tvrzením vůbec neztotožňují. 

Vyjádřil se také YouTuber WillyMacShow, který na Pikera v minulosti točil i několik reakčních videí: „Tenhle chlap si 9 hodin denně jen vymýšlí blbosti a jeho dojíždění do práce znamená, že si dojde do páté ložnice v jeho sídle za 3 miliony dolarů.“

Hasan se proti kritice, která se na něj za jeho prohlášení snesla, ohradil. Tvrdí, že je úryvek nesmyslně vytržený z kontextu. Mluvil totiž prý o problémech se socializací, které ve spojitosti se streamováním má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama