the-banner-saga-3-na-kickstarteru
Gaming Článek The Banner Saga 3 na kickstarteru

The Banner Saga 3 na kickstarteru

Jakub Osička

Jakub Osička

25. 1. 2017 13:39

Pro završení trilogie se vývojáři opět vrací ke crowdfundingu.

Reklama

Třetí a finální díl trilogie The Banner Saga je v očekávání a vývojáři se tentokrát rozhodli stejně jako v případě prvního dílu obrátit na crowdfundingový kanál Kickstarter. Tehdejší kampaň byla mimořádně úspěšná - jejím cílem byla skromná částka 100.000 USD, ale díky neuvěřitelné podpoře se nakonec podařilo vybrat více než 700.000 USD!

Druhý díl financovalo studio samostatně, ale s posledním pokračováním se rozhodlo opět požádat o pomoc komunitu. Vývojáři tvrdí, že většinu finančních prostředků zabezpečí sami, přesto jim požadovaná částka, tentokrát ve výši 200.000 USD, pomůže efektivněji zajistit včasné vydání hry a lepší rozvoj.

Dosud vydané díly se těší velké popularitě díky zajímavým mechanikám, propracovanému příběhu a v neposlední řadě také vizuálním zpracováním. K dnešnímu dni je již zabezpečena téměř polovina prostředků a stálé zbývá více než 40 dní. Doufáme, že se vývojáři opět předvedou v nejlepším světle a že se v prosinci 2018 dočkáme důstojného pokračování a zároveň finální kapitoly této trilogie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama