the-cube-nova-hra-ma-propojit-poker-a-e-sporty
Zajímavosti Článek The Cube - Nová hra má propojit poker a e-sporty

The Cube - Nová hra má propojit poker a e-sporty

Tomáš Muchna

Tomáš Muchna

2. 11. 2015 18:03

Alex Dreyfus není jen majitel a šéf společnosti Global Poker Index...

Reklama

Před pár dny ohlásil vznik úplně nového pokerového projektu Globální Pokerové Ligy, který by měla přiblížit živý poker sportům a jejich způsobu prezentace a financování. Hráči, kteří budou placeni z příjmů ze vstupného a od sponzorů, proti sobě budou hrát ve speciálním futuristickém jevišti jménem „The Cube“ (Kostka). V něm budou odděleni od okolí poloprůhledným sklem, takže nebudou vůbec rušeni svým okolím, zatímco diváci uvidí a uslyší všechno, co se v „kostce“ děje a další detaily pro ně budou dostupné na velkoplošných obrazovkách nad pódiem. Dreyfusovým dlouhodobým cílem je sejmout z pokeru stigma hazardní hry a právě jeho vize pokeru, kde hráči nebudou platit za účast v turnajích, by měla pomoct získat pokeru stejnou pověst, jako mají klasické sporty nebo e-sporty.

The Cube - Nová hra má propojit poker a e-sporty

Dreyfus nyní přichází také s myšlenkou, jak podpořit online poker a přilákat k němu dnešní dospívající generaci. Ve svém blogu „pokerový vizionář“ upozorňuje na obrovskou oblibu hry Hearthstone, která přitáhla během několika měsíců od svého spuštění 30 milionů hráčů. O stoupající oblibě e-sportů jasně hovoří i exponenciálně rostoucí objem peněz, které na e-sporty prosázejí jejich fanoušci u sázkových kanceláří. Dreyfus chce tohoto boomu využít a jeho společnost proto připravuje úplně novou online hru, která má spojit svět online pokeru e-sportů. Ke hře s názvem HoldemX zatím nejsou známé žádné podrobnosti, ale její duchovní otec s ní má stejné pompézní plány jako se svou Globální Pokerovou Ligou, včetně vrcholných turnajů na stadionech po celém světě a živých televizních přenosů.

The Cube - Nová hra má propojit poker a e-sporty

Zdroj: Mediarex

Zcela jiný, ale rozhodně také originální jak přilákat nové zákazníky hlavně z řad bohatých čínských byznysmenů vymyslela casina na jihokorejském ostrově Jeju. Ta se rozhodla čelit silné konkurenci v podobě největšího světového centra hazardu v čínském Macau tím, že začala nabízet při nákupu žetonů v určité hodnotě také masáž a další doplňkové služby krásných modelek. Spokojeni jsou všichni kromě čínských úřadů, které už obvinilo místní casina z organizování prostituce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama