titanfall-2-bude-mit-dlc-zdarma-a-dedikovane-servery
Hry zdarma Článek Titanfall 2 bude mít DLC zdarma a dedikované servery

Titanfall 2 bude mít DLC zdarma a dedikované servery

Filip Němeček

Filip Němeček

5. 9. 2016 18:50

Další hra, která dá sbohem placení za nové mapy + další super novinky.

Reklama

Už při odhalení na EA Play jsme se dozvěděli celou řadu novinek okolo Titanfall 2. Krátce poté ale studio ještě odpovídalo na otázky komunity skrze Twitter. Hlavní novinkou budou dodatečné přídavky s mapami a herními režimy zcela zdarma. Nedojde tak k dělení komunity.

Vrátí se také dedikované servery. Respawn plánuje využít infrastrukturu, kterou poskytují Microsoft, Google a Amazon. Cílem je mít dostatek serverů rozmístěných po celém světě, aby bylo on-line hraní spolehlivé a s nízkou odezvou.

Ve videu byl představen nový typ titána. Ronin bude díky mocnému meči nebezpečný hlavně zblízka a sázet bude na mobilitu.

Titanfall 2 opět použije Source engine, každopádně už u první hry ho Respawn tak modifikoval, že má s původní technologií pramálo společného. Hra bude opět vyžadovat Origin, na druhou stranu si zahrají ale i majitelé Windows 7.

Maximální počet hráčů bude zvednut na 16. Vše se má odvíjet od herního módu, některé budou 5v5 jiné 8v8. Zároveň také AI spolubojovnicí budou jen v některých. Jedná se tak o další část hry, kdy studio vyslyšelo přání komunity. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama