tom-clancy-s-the-division-dostava-oficialny-datum-bety
Gaming Článek Tom Clancy’s The Division dostáva oficiálny dátum bety!

Tom Clancy’s The Division dostáva oficiálny dátum bety!

Daniel Stehlík

Daniel Stehlík

16. 1. 2016 16:35

Jedna z najočakávanejších hier tohto roku dostáva oficiálny dátum beta testovania.

Reklama

Dátum vydania The Division sa pomaly, ale isto blíži a asi aj každý fanúšik tejto hry ma poznačený dátum 8.marca 2016. Predtým sa však veľmi očakáva beta, ktorá mala doteraz známe, že vyjde niekedy v januári. Dnes však Ubisoft zverejnil na svojom oficiálnom The Division twitter účte tri dátumy.

Tom Clancy’s The Division dostáva oficiálny dátum bety!

Prvý dátum tj. 28.januára hovorí o tom, že beta sa sprístupní len hráčom, ktorí vlastnia hernú konzolu Xbox One. A až na druhý deň sa sprístupní aj hráčom PC a PS4. Celkovo najviac z hry si užijú hráči Xboxu, keďže dostanú 4 dni na hranie než oproti PC/PS4 hráčom, ktorí budú mať „len“ 3 dni. Jediným spoločným dátumom je 31.január kedy oficiálna closed beta skončí.

Ak sa však bude chcieť hráč nakuknúť do bety, tak buď bude musieť mať The Division predobjednaný, a tak dostane 100% istotu prístupu do nej. Alebo sa na oficiálnej stránke prihlási do beta testovania na čakaciu listinu  a bude dúfať, že práve jemu Ubisoft pošle prístupový kód. Mimo toho sa dal beta kód získať nedávno aj na Humble Bundle a poslednou možnosťou je G2A kde sa tieto kódy pohybujú okolo 0,61€ (18,10 Kč), ale pri tejto možnosti nie je 100% zaručené, že to aj pôjde.

Tom Clancy´s The Division vychádza už 8.marca 2016 a práve podľa bety už približne budeme vedieť čo nám táto hra bude vedieť ponúknuť, a či to bude také veľkolepé ako Ubisoft prezentuje. Tak nechajme sa prekvapiť.

Foto: shop.ubi.com, twitter.com/TheDivisionGame

 

{control inquiry 20}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama