TOP 20 her v letním výprodeji na Steamu
Gaming Článek TOP 20 her v letním výprodeji na Steamu

TOP 20 her v letním výprodeji na Steamu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 7. 2023 15:09

Přišlo léto 2023 a s ním další obrovský letní výprodej na Steamu.

Reklama

Letní výprodej na Steamu zahájen. Přišel konec června, což pro mnohé to znamená konec školy a odpočinek. Pro Gaba Newella to znamená oprášení svého známého vysavače peněženek jménem Steam Summer Sale a počátek těch největších herních slev.

Jak je již zvykem Steam dostal nový úvodní banner, všechny hry byly krásně rozděleny do kategorií na hlavní straně a už od prvního otevření stránky nás lákají ty největší prodejní hity roku, které byly dramaticky zlevněny. Nechybí ani bonusové samolepky. Ty si každý uživatel může vyzvednout jednou za 24 hodin. Přicházejí také kartičky na tvorbu kolekcí, které získáte za dokončení své první fronty doporučení za den.

Nejprve se podíváme, které zlevněné hry jsou nejprodávanější a následně vám doporučíme pár dalších titulů, které za aktuální snížené ceny stojí za hřích.

Hromada slev a ještě větší hromada her.

Snad každý se s tím někdy setkal, když projížděl hlavní stránku a koupil si 10 her za cenu jedné a teď mu už třetí rok sedí v knihovně a práší se na ně. Právě z tohoto důvodu tady máme doporučení rozdělená dle kategorií.

Začneme zlehka a to konkrétně TOP 5 nejprodávanějšími tituly, které jsou momentálně ve slevě podle SteamDB.

První hru ve slevě překvapivě najdeme až na čtvrtém místě této příčky a je jí rybářské indie RPG Dave The Diver za 17,99€, které vás postaví do role majitele sushi restaurace. Hned za ním hrdě stojí loňská hra roku Elden Ring s cenovkou 41,99€ následovaná výbornou westernovou akcí Red Dead Redemption II za 19,79€. Na další příčce se umístil indie zombie survival Project Zomboid za 13,06€ a na samém konci této TOP 5 můžeme nalézt nejnovější díl populární střílečky Call Of Duty: Modern Warfare II za 38,49€.

Co doporučujeme my?

Osobně můžeme doporučit českou vojenskou akci Arma III za 6,99€, která by se rozmanitostí svých modů dala přirovnat k vojenskému Garry's Modu. V českém RPG Kingdom Come: Deliverance v Royal Edici za 9,99€ se vrátíte do Posázaví v roce 1403. Halo: The Master Chief Collection za pouhých 9,99€ nabídne 5 plných her ze série Halo a příběhové rozšíření pro třetí díl. A nakonec Doom Eternal za pouhých 13,19€, ve kterém zastavíte pekelnou invazi.

Naši kolegové z Grunex redakce vám zase doporučují závodní open-world Forza Horizon 5 za 29,99€ či zombie open-world RPG Days Gone za 16,49€, kde se postavíte nekonečným hordám zombie na extrémně upravitelné motorce. Survival hororovka Sons Of The Forest za 23,19€ vás a vaše kamarády pošle na ostrov, kde žije spousta zvláštních stvoření.

Hogwarts Legacy ve slevě

Pokud rádi trávíte čas za volantem, ale neradi stojíte v kolonách, nesmí ve vaší sbírce chybět Euro Truck Simulator 2 za 4,99€. Jistě vás okouzlí graficky úchvatné Bradavice v Hogwarts Legacy za 47,99€. Na odreagování je k dispozici lehce hororová rybářská adventura Dredge za 19,99€, ve které možná ulovíte i Cthulhu. 

Jestliže vás přitahují hordy nemrtvých nezapomeňte na Vampire Survivors za 3,74€. Legenda mezi simulátory kolonizací Rimworld za 25,59€ otestuje vaše morální zásady. Pokud si chcete doslova projít peklem, pak je Darkest Dungeon za 7,35€ hra pro vás.

Máte-li rádi výlety ponorkou, ale nemáte 250 tisíc dolarů, čeká na vás bohatý podvodní svět Subnautica za 9,89€. Titanic tam sice nenajdete, vše si ale můžete prohlédnout z bezpečí domova. 

Ve výběru nesmí chybět pořádná tahová strategie pro dobyvatele, v této kategorii rozhodně hlasujeme pro parádní Sid Meier's Civilization VI za 5,99€. Pro fanoušky hororu je ve slevě nově vydané The Outlast Trials za 24,64€, do kterého se můžete pustit v kooperaci. Na samotný závěr pro vás máme zombie RPG Dying Light 2 za 29,99€, pokud se ale potom budete bát chodit sami po tmě, na nás to nesvádějte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama