Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům
Esport Článek Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům

Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům

Gta125

Gta125

30. 1. 2020 19:06

ENTROPIQ je nováčkem na česko-slovenské scéně, ovšem s obrovským potenciálem a nemenšími cíli.

Reklama

Za celou organizací stojí nejlepší český pokerový hráč Martin Karbel, který za svou kariéru vyhrál přes 180 milionů korun. A se svojí společností Ematiq, která se zabývá profesionální datovou analýzou, se skrze vlastní projekt ENTROPIQ rozhodl vstoupit do vod esportu.

Organizace má pro hráče připravené vše, co by mohl profesionální hráč chtít od perfektního vybavení, přes pestrý realizační a tým až po profesionální smlouvy. Součástí týmu ENTROPIQ je bývalý český hráč a trenér Pavel "Mozilla" Klaban nebo bývalý slovenský hráč Matěj "forji" Kmiť. To vše a mnohem víc rozhodně bude pomáhat hráčům koncentrovat se na výborné výkony a realizaci cílů, které si sami vytyčili.

Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům

Oldřich "Faeli" Mahdalem

ENTROPIQ má v současné době aktivní 3 herní sekce. Začneme s Oldřichem "Faeli" Mahdalem, který je úřadující mistr České republiky v Hearthstone a hráč světového formátu. Na svém kontě má mnoho úspěchů jak na tuzemské, tak na světové scéně. Právě teď je v Texaském Arlingtonu, kde se od 31. ledna do 2. února koná první zastávka Hearhstone Masters Tour.

FIFA 20 sekci reprezentují Štěpán "RIIJK" Sobocki, který dříve hájil barvy SK Slavia Praha či eSuby a mistr MČSR z roku 2018 Patrik "Huhnak" Hornák, který předtím hrál za Zicon esport a Alza Gaming.

Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům

Patrik "Huhnak" Horná a Štěpán "RIIJK" Sobocki

Prozatím poslední sekcí je PUBG. Úřadující mistři ČR a bývalí reprezentanti eXtatusu Dominik "Hawki" Gryga, Vojtěch "Double" Ptáček, Filip "RedgieBeardo" Tutko a Luboš "Kejdora" Mráček se po kvalifikaci do PEL Contenders a výhře na MČR 2019 rozhodli definitivně odejít z organizace eXtatus a rok 2020 budou hájit černo-zelené barvy ENTROPIQ. Svoje kvality všichni prokázali na mnoha českých i zahraničních turnajích, také si až na RedgieBeardo zahráli jako součást českého Nation Royale týmů pod vedením kapitána Martina "SpajKK" Beneše se dostala česká reprezentace až do TOP4.

Již brzy se můžeme těšit na Dota 2 sekci a snad ještě více. Jak se hráčům a organizaci bude dařit uvidíme v průběhu roku.

Tým ENTROPIQ vyráží vstříc velkým cílům

Dominik "Hawki" Gryga, Vojtěch "Double" Ptáček, Filip "RedgieBeardo" Tutko a Luboš "Kejdora" Mráček

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama