Ubisoft promluvil o herní době Assassin's Creed Mirage
Gaming Článek Ubisoft promluvil o herní době Assassin's Creed Mirage

Ubisoft promluvil o herní době Assassin's Creed Mirage

Josef Ventrča

Josef Ventrča

30. 7. 2023 13:47

Ve srovnání s Valhallou to bude chvilková záležitost.

Reklama

Není tajemstvím, že chystaný Assassin's Creed Mirage má být výrazně kratší, než byly díly Origin, Odyssey a Valhalla v poslední asasínské RPG trilogii. Konkrétní herní dobu nyní v rozhovoru s youtuberem Julienem Chiezem potvrdil i hlavní producent hry Fabian Salamon, který sdělil, že dokončení stealth akčního titulu uživatelům v průměru zabere 20 až 24 hodin. Dodal, že lidem preferujícím dohrání na sto procent se čas potřebný k dohrání zvýší na 25 až 30 hodin. Tyto informace tak potvrzují, že série se skutečně vrací do starých kolejí.

Ubisoft již od počátku sliboval, že Mirage dostane menší formát a nazýval jej „návratem ke kořenům série“. Po trailerech a informacích z posledních měsíců se toto přirovnání jeví trefně, protože například mapa se bude rozkládat pouze na území jednoho města - Bagdádu -, a tím se sníží jak časová náročnost kampaně, tak i vedlejších misí. Přesto by pořád mělo být dostupných mnoho úkolů. Novinka tak v mnoha ohledech připomíná například díly Unity (Paříž) nebo Syndicate (Londýn), které měly podobný časový rozsah. Tuto změnu vítají i fanoušci, kteří dle mnoha reakcí jsou již unavení z nadměrně dlouhých dobrodružství.

Historické okénko

Vývojáři nedávno taky odhalili, že Assassin's Creed Mirage bude obsahovat funkci Historie Bagdádu, která hráče provede městem a seznámí je s kulturou, politikou a náboženstvím starodávného Iráku. Podobné vzdělávací módy se objevily už v předchozích dílech, a rozhodně se jedná o vítanou funkci.

Prozkoumat ji bude možné již od 12. října, kdy Assassin's Creed Mirage vychází na PC a konzolích Xbox a PlayStation. Čekání si můžeš zkrátit třeba u CZC.cz, kde najdeš spoustu merche na motivy Assassin's Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama