[Valorant] Riot zkrouhne rotaci na 6 map; mimo jsou Breeze a Bind, Split se vrací
Gaming Valorant Článek [Valorant] Riot zkrouhne rotaci na 6 map; mimo jsou Breeze a Bind, Split se vrací

[Valorant] Riot zkrouhne rotaci na 6 map; mimo jsou Breeze a Bind, Split se vrací

Sgt Navážka

Sgt Navážka

4. 12. 2022 11:04

S patchem 6.0 dáme dočasné sbohem Breezu i Bindu, vrátí se ale Split.

Reklama

Split hlásí velký návrat. Kontroverzní mapa, kterou část komunity miluje a druhá nenávidí, se po půl roce vrací zpátky do hry. Konkrétní změny, které byly do Splitu zakomponovány, se dozvíme v lednovém patchi 6.0. V něm se také na čas rozloučíme s mapami Bind a Breeze.

Split Riot odstranil letos v červnu spolu s rozhodnutím o udržování 7 aktivních map v unrated a competetive rotaci. Včera bylo oznámeno rozhodnutí o dalším snížení počtu aktivních map, a to na 6. S návratem Splitu se tak budeme muset rozloučit s Bindem a Breezem.

"Cítíme, že na mapě Breeze je stále prostor pro zlepšení diversity hraných agentů, stejně jako možností k zjednodušení mapy. U Bindu se budeme snažit především zvýšit strategické možnosti a podpořit hraní kolem teleportů," říká map designér Joe Lansford.

Pokud jste fanoušky odstraňovaných map, máte už jen měsíc na to si je zahrát v klasických hrách. Od příchodu patche 6.0 se budou objevovat pouze v customkách a herních módech. Obě jsou z rotace vyřazeny na neurčito, další obměna by se ale dala čekat opět za půl roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama