Velký update Pokémon GO přináší co-op a spoustu novinek
Gaming Článek Velký update Pokémon GO přináší co-op a spoustu novinek

Velký update Pokémon GO přináší co-op a spoustu novinek

Jakub Osička

Jakub Osička

20. 6. 2017 12:03

Oprašte pokébally, jsou tady nové souboje na stadionech, raidy a další vychytávky.

Reklama

Pomalu to bude rok od spuštění mobilní hry, která dokázala obnovit alespoň na krátkou dobu mánii kolem pokémonů. Pokémon GO se i po vystřízlivěni hráčů stále drží v kurzu a vydavatelské studio Niantic přichází s novým updatem, který hráčům nabídne konečně skutečný kooperační režim a také úpravu systému soubojů na stadionech.

Dosud největší update

Těmito slovy uvádí Niantic seznam změn, které do hry přicházejí. Soustředí se opravdu zejména na stadiony. Na každém z nich najdete tzv. Photo Disc, který můžete roztočit podobně jako pokéstop a získáte různorodé předměty. Rozlučte se ale s původní prestiží a levelováním stadionů pomocí trénování. Každý bude mít nyní 6 slotů, do kterých bude možné umístit pokémony jednoho týmu - navíc každý z nich může být unikátní (na jednom stadionu nepotkáte dva Bulbasaury).

Novinkou je potom systém založený na motivaci těchto pokémonů. Tu musíte u svého reprezentanta udržovat tím, že ho budete zásobovat bobulemi. Pokud ukazatel motivace začne klesat, pokémon dočasně ztrácí část svého CP, což jej činí zranitelnějším v bitvě.

Odznaky

Přichází také odznaky, které vám budou připomínat místa, na která jste se vydali. Budete je moci upgradovat bojováním, staráním se o pokémony na stadionech a také protáčením Photo disků. Čím vyšší úroveň odznaku, tím lepší bonusové předměty můžete získat.

Raidy

První skutečná kooperace je tady! Na stadionech se budete také moci zapojit do raidů společně s ostatními hráči. Abyste se jich mohli účastnit, potřebujete tzv. Raid Pass. Jeden budete mít každý den k dispozici zdarma, další musíte dokoupit.

Niantic uvádí, že se do těchto soubojů můžete zapojit až s 20 dalšími hráči! Společně se postavíte velmi silnému pokémonovi, který se vylíhne z velkého vejce zářícího nad stadionem. Pokud jej dokážete porazit během pěti minut, bude vám odměnou možnost chytit velmi silného pokémona.

Nové předměty

Přidány budou také následující nové předměty:

  • Rare Candy - speciální candy, které můžete použít pro pokémona dle svého výběru
  • Golden Razz Berries - vylepšené Razz Berries, které významně zvýší šanci chycení pokémona nebo plně zvýší jeho motivaci na stadionu 
  • Technical Machines - speciální předměty ve dvou verzích (Fast, Charged), které změní útoky pokémonů

Novinek tak bude opravdu hodně. Dáte Pokémon GO s novým updatem zase šanci? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama