Vitality jsou v play-off, G2 těsně unikli eliminaci
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Vitality jsou v play-off, G2 těsně unikli eliminaci

Vitality jsou v play-off, G2 těsně unikli eliminaci

Michael Douša

Michael Douša

23. 3. 2024 20:40

Mathieu "ZywOo" Herbaut ani dneska neměl úplně dobrý den, naštěstí jeho izraelští kolegové vstoupili na server v plné síle. Díky tomu si mohou do play-off ještě odpočinout, G2 ale tenhle klid v duši nečeká.

Reklama

Jediné naděje Severní Ameriky tentokrát nestačily na pětici hrající pod francouzskou organizací Vitality. Po prvních dvou mapách už už to vypadalo, že mají hráči vedení Johnnym “JT” Theodosiem Vitality v malíku, Shahar “flameZ” Shushan se však na poslední mapě vzmohl na vynikající výkon a Complexity přestřílel všude, kde jen mohl. Po dvou prodlouženích na mapě první a dvou napínavých mapách hned na to bylo dobojováno. 

Zatímco Vitality se tedy mohou radovat z postupu do Playoff Stage, která se bude hrát v kodaňské Royal Aréně, Complexity ještě čeká poslední zápas o setrvání. Ten rozhodne o tom, zda budou muset pro tentokrát od Válu, nebo jestli se v Royal Areně ukáží také. Stejné dilema bude již zítra čekat i loňské šampiony IEM Katowice a IEM Cologne, tým G2.

G2 na IEM Sydney 2023 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
i Zdroj: G2 na IEM Sydney 2023 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
G2 na IEM Sydney 2023 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

Ti dnes obdobně těsně přestříleli domácí naděje ECSTATIC, kteří se jako neřízená střela probojovali skrze Opening Stage až do Elimination Stage, tam ale již narazili. Jakmile šlo opravdu do tuhého, G2 zachovali zkušenostmi vytrénovaný klid a nenechali se vylákat do zbytečných duelů. A pokud už se do nich pustili, tak je prostě vyhráli. Ilja “m0NESY” Osipov se i tentokrát ukázal jako klíčový článek sestavy a s ratingem 1,49 byl nejlepším hráčem na serveru. 

Již brzy se rozhodne, proti komu se G2 postaví. Vzhledem k tomu, že o postup do play-off, respektive o eliminaci budou bojovat velká jména jako FaZe, Complexity či jeden z dvojice NAVI/Cloud9, zítřejší zápasy můžou ještě hodně bolet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama