Vše podstatné o službě PlayStation Plus Essential
Partnerský obsah Článek Vše podstatné o službě PlayStation Plus Essential

Vše podstatné o službě PlayStation Plus Essential

Jarmil Černý

Jarmil Černý

13. 7. 2022 19:25

Služba PlayStation Plus nově nabízí tři různé členské plány odstupňované podle spektra výhod.

Reklama

Služba PlayStation Plus, která se 22. června 2022 oficiálně spojila se službou PlayStation Now, nově nabízí tři různé členské plány odstupňované podle spektra výhod. Příznivci služby tak o pravidelnou porci nových her k dispozici nepřichází. Už základní předplatné, které Sony nyní pojmenovává PlayStation Plus Essential, poskytuje svým členům mnohé výhody včetně pravidelné měsíční nadílky v podobě her na konzole PlayStation zdarma.

Základní patro členství

Členské plány v rámci PlayStation Plus jsou odstupňované nejen na základě výhod, různá je samozřejmě i PS Plus cena, která je dostupná i v českých korunách. Každý hráč si tedy podle svých potřeb vybere, co mu vyhovuje. Základní patro placeného členství PlayStation Plus Essential uživatele, pokud se vydá nejvýhodnější cestou ročního předplatného, vyjde na 130 Kč měsíčně. Služba pochopitelně nabízí i dva kratší předplatné úseky. Dalšími možnostmi předplatného jsou tedy 1 měsíc za 235 Kč a dále 3 měsíce za 650 Kč (v přepočtu 217 Kč za měsíc). Zvýhodnění ročního tarifu je tedy skutečně patrné.  

Jednotlivé výhody

Předplatitelé mohou stejně jako dříve očekávat hned několik benefitů ze členství plynoucích. Výhody členství spočívají především v možnosti pravidelné měsíční nabídky her, které jsou členům zpřístupněny bez dalších přirážek. Uživatelé se tak každý měsíc mohou těšit hned na 2 hry pro konzoli PS4 a 1 hru pro konzoli PS5. Samozřejmostí je i přístup k online multiplayeru či cloud na soubory s uloženými pozicemi, nechybí ale ani další případné akce či slevy. Dobrou zprávou pro příznivce starého systému členství PlayStation Plus tedy je, že se PS Plus Essential svou nabídkou v podstatě příliš neliší od členství původního.

Jak předplatné získat?

Stát se členem PS Plus Essential není nic složitého. Portál Herní-kupony.cz sice do budoucna již samotné poukazy na PS Plus členství nabízet neplánuje, možnost koupě kuponu do PlayStation peněženky ale zůstává, a členství tak tedy bude stále ještě možné pořídit touto cestou. Jak funguje PS peněženka a další užitečné informace jsou k nahlédnutí třeba v tomto přehledném návodu.

Vzhůru na dobrodružství!

PlayStation Plus svým fanouškům ukazuje, jak je možné dát hraní na konzoli zcela nový rozměr, a nabízí způsoby, jak herní prožitek ještě více obohatit. Díky možnosti základního členství zpřístupňuje výhody velkému množství hráčů. Již dávno neplatí, že předplatné členství je cosi výjimečného a špatně dostupného, naopak se stává praktickým způsobem, jak zůstat v obraze a vytěžit maximum z nabídky herního trhu.

Nezbývá tedy než se ponořit do světa PS her, který se bez pochyb může pyšnit atraktivní nabídkou kultovních starších i nablýskaných novějších titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama