vychazi-assassin-s-creed-syndicate
Gaming Článek Vychází Assassin’s Creed: Syndicate

Vychází Assassin’s Creed: Syndicate

Filip Němeček

Filip Němeček

2. 11. 2015 13:22

Zatím pouze pro konzole. První recenze jsou pozitivní a oproti předchozím dílům ...

Reklama

Počínaje dnešním dnem se můžete se sérii Assassin’s Creed vydat do Londýna roku 1868. Ovládnout britskou metropoli lze buď v roli Jacoba či jeho sestry Evie, která se specializuje spíše na tichý postup. V příběhu narazíte také na několik historických postav, ty Ubisoft odhalil nedávno.

První recenze hry ukazují, že byste o výletu do Londýna v době Průmyslové revoluce měli uvažovat. I pokud vás předchozí hry nebavily. Syndicate si odnáší kromě vysokých známek také doporučení. Podle IGN má jít o nejlepší díl od Black Flag. Polygon zase chválí, že se série konečně za ty roky vydala správným směrem. Nepřekvapivě si hra odnáší pochvaly za zpracování Londýna 19. století.

Kromě pozitivních recenzí ale dostalo Syndicate také celou řadu negativních. Nejníže s hodnocením zatím zašel Telegraph a to na 40 bodů ze 100. Z recenze lze těžko vypíchnout hlavní bod kritiky. Příběh je prý moc jednoduchý, řízení drožky působí jako když „řídíte autobus, s koly nákupního vozíku a na ledě“. Recenze také navrhuje, aby si série dala pauzu s ročním vydáváním.

Na PC má Assassin’s Creed: Syndicate dorazit 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama