Vychází Need for Speed Payback. Jak si hra vede v recenzích?
Gaming Článek Vychází Need for Speed Payback. Jak si hra vede v recenzích?

Vychází Need for Speed Payback. Jak si hra vede v recenzích?

Filip Němeček

Filip Němeček

10. 11. 2017 13:46

Další Need for Speed přichází do obchodů s rozpačitými recenzemi.

Reklama

Vychází Need for Speed Payback. Jak si hra vede v recenzích?

Dnes oficiálně vyšlo Need for Speed Payback, další pokračování legendární závodní série se zaměřením na příběh. Hra bere hráče do města Fortune Valley, které je inspirované Las Vegas a do boji proti kartelu The House. Ve hře nechybí policie a také bohaté možnosti tuningu aut.

Pokud jste čekali návrat Need for Speed v celé parádě, tak vás novinka pravděpodobně zklame. Recenze jsou dost rozpačité. Payback sice dostalo několik 8/10, ale také spoustu 6/10 a nižších známek, průměr na metacritic.com činí aktuálně 66 bodů ze 100 pro PlayStation 4 verzi a 68/100 pro Xbox One. PC verze nemá dostatek recenzí.

Výtek je celá řada. Některé recenze kritizují jízdní model, další zase „grind“ při odemykání věcí nebo systém mikrotransakcí. Ani akcí nabitý příběh se nedočkal jednohlasné pochvaly a spousta recenzí ho označuje jak z „béčkového filmu“. Například známý GameSpot udělil pouze 5/10. Vytýká příběh, omezující příběhové mise, grinding či nezajímavý otevřený svět. IGN udělilo známku 5,9, v závěrečném verdiktu vytýká upgrade systém, dialogy či „povrchní“ akční sekvence.

Need for Speed Payback je už pár dnů dostupné na vyzkoušení skrze Origin/EA Access, což si vzhledem k recenzím zaslouží určitě připomenout. Hra vyšla pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Mrknout můžete ještě na hardwarové požadavky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama