World of Warcraft se asi propojí s Fortnite
Gaming Článek World of Warcraft se asi propojí s Fortnite

World of Warcraft se asi propojí s Fortnite

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 7. 2023 15:41

Největší online hry současnosti uzavřou alianci.

Reklama

Ve světě multiplayerových her se nejspíš chystá velké překvapení. Má totiž dojít k propojení populárního MMORPG World of Warcraft s aktuálně nejoblíbenějším battle royalem Fortnite. S odhalením přišel server Wowhead, kterému se v novém patchi 10.1.7. PTR ve World of Warcraft podařilo najít předměty odkazující na známé věcičky z titulu od Epic Games.

Do Azerothu tak nejspíš zamíří například Glug Jug, který po konzumaci obnoví postavám plné zdraví. Dále přibyde kouzlo odkazující na Slurp Juice, což je jeden z nejznámějších předmětů hry Fortnite, a i ten obnovuje zdraví. Dalším kouzlem je The Storm způsobující poškození hráčům, kteří se nenacházejí v jejím středu, tedy jedná se o variaci zóny Storm Circle, v níž se hráči Fortnite musí držet, aby se jim neubíraly životy. Objevují se pak i další schopnosti a předměty odkazující na titul Epic Games. O tom, jak jinak by případná spolupráce měla probíhat, ale nepadlo slovo.

Informace se ale musí brát s rezervou, protože zatím ani jedna ze společností nepotvrdila, že propojení skutečně nastane. Pokud k tomu ale skutečně dojde, bude to velmi překvapující, jelikož Blizzard Entertainment nevpouští do svého MMORPG tituly zvenčí. Jediné spolupráce, které zde probíhají, jsou v rámci dalších her z vlastní produkce, a tak například hráči dostávali speciální předměty ze série Diablo. Naopak Fortnite je známý tím, že se v něm objevují crossovery s takřka každým. Hráči tak mohli ve hře pobíhat například s postavami z Marvelu, Assassin's Creed, God of War, Zaklínače a mnoha dalších slavných značek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama