[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks
Gaming WoT Článek [WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

Thundarr

Thundarr

19. 11. 2022 15:15

Bude se jednat o poslední sedmidenní start v roce 2022

Reklama

Rozlehlá bojiště budou opět otřesena epickými bitvami 30v30! Frontline se vrátí do World of Tanks od 21. do 28. listopadu jako součást své poslední série v roce 2022. Brzy budete moci znovu útočit na děla nebo je bránit bojovými zálohami, což týmu poskytne taktickou výhodu. S výjimkou několika drobných změn zůstanou pravidla, mechanika a odměny stejné jako při druhém spuštění Frontline, takže se v režimu budete cítit jako doma!

Frontová linie 2022: třetí spuštění

21. listopadu 06:00 (MSK) - 28. listopadu 00:00 (MSK).

* Kvůli špatnému připojení k internetu se vaše rozhraní nemusí zobrazovat správně. Mohou například chybět potřebné ovládací panely nebo se naopak zobrazovat zastaralé, vybrané vozidlo může být chybně zobrazeno jako zničené. Snažili jsme se takové problémy minimalizovat, ale nepodařilo se nám jich úplně zbavit. Pokud na něco takového narazíte, zkuste hru restartovat.

Formát bitvy

Během třetího spuštění Frontline 2022 budou probíhat pouze jednoúrovňové bitvy. Připravte si svá oblíbená vozidla úrovně VIII!

Změny bojové zálohy

Při třetím spuštění režimu „Frontlines“ budete mít k dispozici osvědčené bojové zálohy. Oproti minulému spuštění zůstanou jejich parametry stejné, s výjimkou jedné změny, po respawnu v bitvě si hráči budou muset chvíli počkat, než budou bojové zálohy připraveny k použití – 30 % jejich standardní doby přípravy .

Půjčovna vybavení

Půjčovné vybavení je stejné jako při druhém startu – všechny „klony“ odpovídajících zkoumaných analogů úrovně VIII v jejich špičkové konfiguraci. Posádky z vozidel stejného národa a typu mohou být převedeny bez postihu a přeškolení. Během období dostupnosti Frontline (tentokrát na 7 dní) budete mít přístup k půjčeným vozidlům, která lze používat pouze v tomto režimu.

  • VIII  T-44 LF
  • VIII  Tiger II FL
  • VIII  M41 Walker Bulldog FL
  • VIII  AMX AC ml. 48FL

Na začátku spuštění režimu můžete v sekci „Frontline“ v obchodě ve hře získat vozidla k pronájmu za cenu 250 000 stříbrných za každé vozidlo. Cena se bude s postupem hry snižovat.

Postup a ocenění

Progrese Frontové linie se bude skládat z 20 fází. Po dokončení každé fáze získáte body Combat Reserve Points a Battle Pass Points, stejně jako odměny ve hře, jako jsou dluhopisy, pokyny před bitvou, univerzální výhody a formuláře pro přeškolení. Ty umožňují měnit dovednosti a/nebo dovednosti posádky bez postihu a můžete je získat pouze v režimu „Front Line“.

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

[WoT] Frontline se vrací do World of Tanks

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama