zaplatte-v-povanocnim-vyprodeji-na-czc-cz-online-kartou-visa-a-ziskejte-slevy-az-8-000-kc
Technologie Článek Zaplaťte v povánočním výprodeji na CZC.cz online kartou Visa a získejte slevy až 8 000 Kč

Zaplaťte v povánočním výprodeji na CZC.cz online kartou Visa a získejte slevy až 8 000 Kč

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

31. 12. 2016 13:25

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz spustil v uplynulém týdnu již tradiční povánoční výprodej

Reklama

Zaplaťte v povánočním výprodeji na CZC.cz online kartou Visa a získejte slevy až 8 000 Kč

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz spustil v uplynulém týdnu již tradiční povánoční výprodej, který potrvá až do konce ledna roku 2017. Všem zákazníkům, kteří od 26. 12. 2016 do 31. 1. 2017 zaplatí online kartou Visa, nabídne jako benefit slevové kupony na dodatečný nákup v CZC.cz a dalších partnerských e-shopech v celkové hodnotě až 8 000 Kč.

Povánoční výprodej je určen všem zákazníkům, kteří pod stromečkem nenalezli to, co si přáli, nebo si naopak chtějí dokoupit příslušenství či software pro své nové elektronické společníky. Slevy se prolínají napříč celým portfoliem a dosahují až 80 %.

S každým takovým nákupem zaplaceným online kartou Visa navíc zákazníci získají slevové kupony v celkové výši až 8 000 Kč do CZC.cz a dalších partnerských e-shopů, mezi které patří  Mall.cz, Vivantis.cz, Krasa.cz, Kolonial.cz, Prozdravi.cz, Hodinky.cz, Sperky.cz, Prodeti.cz, Bigbrands.cz a Bux.cz. Hodnota jednotlivých kuponů, které zákazník obdrží na svůj e-mail do 3 týdnů od nákupu, se pohybuje v rozmezí od 100 do 1000 Kč. Jejich platnost je do 15. 3. 2017.

Podrobnější informace včetně přehledu výprodejových produktů naleznou zákazníci na webu vyprodej.czc.cz. Podrobnosti o platbě kartou Visa včetně souvisejících benefitů jsou k dispozici na webu czc.cz/visa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama