Fortnite: Mobilní verze pro iOS je venku
Gaming Fortnite Článek Fortnite: Mobilní verze pro iOS je venku

Fortnite: Mobilní verze pro iOS je venku

Jakub Egermaier

Jakub Egermaier

14. 3. 2018 13:28

Fortnite již k dispozici na mobilní zařízení. Bohužel prozatím na platformu iOS, Android musí ještě čekat

Reklama

Fortnite: Mobilní verze pro iOS je venku

Fortnite Battle Royale přichází do mobilních zařízení! U telefonů a tabletů je Fortnite stejná hra pro 100 hráčů, kterou znáte z PlayStation 4, Xbox One, PC a Mac. Stejná hra, stejná mapa, stejný obsah a stejné týdenní aktualizace. Od pondělí se můžete zaregistrovat k události Pozvání v systému iOS. Podpora pro Android bude v příštích několika měsících.

Ve spolupráci s našimi přáteli v Sony bude Fortnite Battle Royale podporovat hry Cross Play a Cross Progression mezi platformami PlayStation 4, PC, Mac, iOS a případně Android. To znamená, že hráči napříč všemi zařízeními se mohou spojit s přáteli a hrát si společně.

Věříme, že se jedná o budoucnost her. Stejná hra na všech platformách. Grafika a akce v konzoli. Hrajte, pokud chcete, kde chcete. 

Počínaje pondělím 12. března se lze zaregistrovat na webové stránce Fortnite: Battle Royale pro událost Invite na iOS. E-mailové pozvánky se brzy rozjely. Když jste pozváni, obdržíte e-mail s odkazem na stažení hry z App Store. Pokud nepřijímáte pozvánku okamžitě, nebojte se. V následujících měsících budeme pravidelně přidávat více hráčů. Hráči, kteří obdrží pozvánky od společnosti Epic, obdrží také pozvánky pro přátele, které se budou moci sdílet s ostatními. Chcete-li se zapojit, budete potřebovat připojení k internetu a zařízení iOS 11 alespoň na zařízeních iPhone 6S / SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 a iPad 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama