Velká brazilská jména jsou venku z Majoru, zbývají pouze paiN
i Zdroj: Photo credits: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Velká brazilská jména jsou venku z Majoru, zbývají pouze paiN

Velká brazilská jména jsou venku z Majoru, zbývají pouze paiN

Pavla Doušová

Pavla Doušová

23. 3. 2024 18:35

Velkým brazilským jménům jako je FURIA se na tomto Majoru nedařilo, vypadli hned, jak mohli. Přes Opening Stage se i s Imperial dostali bez problému, Elimination Stage už ale byla jiná pohádka

Reklama

Brazilci, známi pro svou vášeň jakožto fanoušci i hráči samotní, se na Majoru neohřáli tak dlouho, jak doufali. Jediným týmem zastupujícím brazilský národ je momentálně paiN, a ani ti zatím play-off nemají jisté.

FURIA měla z výše jmenovaných sestav na Majoru nejkratší trvání. Elimination Stage započali proti G2, což pro Brazilce skončilo 3-13. Pořád ale neumírala  naděje na play-off prvního CS2 Majoru. Druhé utkání proběhlo tentýž den proti FaZe Clan, tam FURIA skončila 7-13 a čekala je poslední šance v BO3. Ani to ale nedopadlo následující den tak, jak by si představovali, ECSTATIC je porazili 2-1 na mapy.

Imperial na tom byli dost podobně, ale alespoň tuto fázi eventu začali na pozitivnější notě. Jejich hned první souboj byl s Virtus.pro, kde se Brazilcům podařilo vyhrát 13-6. Odtamtud to šlo ale z kopce, žádnou další výhru se jim nepodařilo ulovit. Spirit, Vitality a následně FaZe je vyřadili z provozu v Kodani. 

Posledními stojící brazilskou organizací tak momentálně je paiN, kteří mají skóre 2-2 na hry, a jejich poslední hra tak rozhoduje o jejich dalším postupu. Nejvýznamnějším utkáním pro ně bylo sobotní proti HEROIC, kde se jim povedlo bezchybně vyhrát 2-0 na mapy.

Brazilského entusiasmu v play-off na Majoru bude málo, pokud vůbec nějaký, i přesto, jak známí jsou brazilští fanoušci svým nadšením pro věc. Další event, který čeká FURIA je IEM Chengdu 2024 v Číně, pro Imperial je další stanicí 
ESL Challenger League Season 47 South America. Na paiN čeká v neděli v 18:30 Natus Vincere, se kterými se o svůj další postup utkají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama