Helldivers 2 jako Star Wars. Záběry ukazují modifikaci Klonových válek
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Gaming Helldivers 2 Článek Helldivers 2 jako Star Wars. Záběry ukazují modifikaci Klonových válek

Helldivers 2 jako Star Wars. Záběry ukazují modifikaci Klonových válek

Josef Ventrča

Josef Ventrča

13. 5. 2024 08:37

Modifikace Star Wars (Hvězdných válek) vznikla pro populární střílečku Helldivers 2. Na YouTube videu je možné spatřit klony, droidy i walkery AT-ST. Tvůrci však zatím kosmetické úpravy neposkytli ke stažení.

Reklama

Šíření demokracie probíhá i ve vzdálené galaxii. Modderský tým ve vedení s youtuberem ToastedShoes ukázal na YouTube modifikaci Star Wars pro on-line kooperativní střílečku Helldivers 2. Čtyřiadvacetiminutové video s názvem Helldivers 2 but it's Star Wars ukazuje kosmetické úpravy s ikonickými klony z 501. legie z Hvězdných válek. Dokonce i hvězdné a výsadkové lodě mají novou podobu.

Hrdinové však nejsou jediní, kdo se dočkal změny vizáže. Upravení jsou i robotičtí nepřátelé. Ti díky modifikaci vypadají jako separatističtí bojoví droidi B1. V soubojích pak youtuberovo družstvo čelí i dvounohým walkerům AT-ST. Zbraně však zůstaly nezměněné, takže laserové paprsky z blasterů ani ikonický zvuk nejsou součástí úprav.

Vypadá to ale, že fanouškům neúplné facelifty nevadí a jsou nadšení. „Kvalita modu je úžasná,“ odpověděl na odhalení od ToastedShoes v příspěvku na sociální síti X jeden z uživatelů. Většina komentářů byla pozitivních a chválila snahy komunitních tvůrců.

Někteří komentující ale vyjádřili i mírné zklamání, protože modifikace zatím není přístupná veřejnosti. Důvodem podle serveru Dexerto je, že tvůrčí tým potřebuje ještě víc času na dotažení změn. Kdy bude možné Star Wars modifikaci do Helldivers 2 stáhnout zatím není jasné, jelikož moddeři ani nenaznačili přibližné datum.

Kontroverzní Sony

Po delší době se však jedná o pozitivní zprávu o Helldivers 2. Titul totiž v posledních týdnech čelil ohromné kritice ze strany hráčů, a to kvůli rozhodnutí společnosti Sony. Ta požadovala po uživatelích vlastnících hru na Steamu, aby si založili PlayStation Network účet, který museli propojit se Steam účtem. Až poté mohli šířit demokracii.

Demokracie zvítězila, Sony vrací zpět agresivní změny v Helldivers 2
i Zdroj: Sony

Demokracie zvítězila, Sony vrací zpět agresivní změny v Helldivers 2

Po obří vlně negativních reakcí fanoušků a stažení hry ze Steamu ve více než 170 zemích, kde nebyla dostupná služba PSN, se…

6. 5. 2024 11:00

 Jenže služba PlayStationu není dostupná v některých zemích světa, kde naopak Steam ano, a tak mnoho lidí, co zakoupilo hru, ji nemohlo spustit. Po mnohých stížnostech a negativních recenzích Sony ustoupilo od svého požadavku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama