"Máme trochu nervy," říká norský veterán rain
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek "Máme trochu nervy," říká norský veterán rain

"Máme trochu nervy," říká norský veterán rain

Michael Douša

Michael Douša

23. 3. 2024 21:40

FaZe zápasem proti Imperial dokázali udržet svoje Major naděje naživu. Není ale všechno růžové, duhové a jednorožčí. "Nemyslím si, ža hrajeme na maximum našeho potenciálu," říká Havard "rain" Nygaard, dlouholetá hvězda týmu FaZe.

Reklama

“Nevím ale jestli mám nervy jenom já, nebo jestli je cítí i moji spoluhráči. Je to ale poznat v tom, jak hrajeme. Není to tak vyladěné, ve srovnání s tím, jak jsme na Major trénovali, takže myslím, že do toho ještě musíme dospět,” říká v rozhovoru pro HLTV rain. Není se čemu divit, že Major šampioni cítí nervy. Včera totálně prokaučovali zápas proti Eternal Fire když proti Turkům prohráli 1-13, což se rozhodně nesluší.

Rain ale přiznává, že si ještě musí na nového týmového kolegu v podobě slovenského ostrostřelce Davida “frozen” Čerňanského stylem hry zvyknout. “V tuhle chvíli ale mám pocit, že prostě hrajeme pod svůj vlastní standard a musíme se probudit. Myslím, že máme prostě slabé starty a je to obecně náročnější,” vysvětlil norský veterán.

Ropz, Faze | Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Ropz, Faze | Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

Možné vysvětlení ale nastínil, a to zdravotní důvody. Robin “ropz” Koola po turnaji v polských Katowicích chytla zdravotní indispozice, podle náznaků bojuje s nachlazením. Ačkoliv se to pro běžného hráče může zdát jako prkotina, nebo spíš něco, s čím se prostě je třeba srovnat, když jde o miliony korun, každá maličkost může udělat velký rozdíl.

A jak nahlíží na rozhodující zápas o přežití na Majoru? “Nevím ještě, proti komu budeme hrát, ale v tuhle chvíli už na tom asi ani nezáleží. Musíme porazit kohokoliv, takže v tuhle chvíli se soustředíme jenom na to, abychom se dostali na tu stage a udělali maximum pro to, aby karrigan mohl hrát před domácím publikem na prvním CS2 Majoru.” Povede se jim to? To zjistíme již zítra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama