Tyler1 obvinil korejského profíka z úmyslného kažení hry
i Zdroj: Twitch: loltyler1
Esport League of Legends Článek Tyler1 obvinil korejského profíka z úmyslného kažení hry

Tyler1 obvinil korejského profíka z úmyslného kažení hry

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

1. 3. 2024 11:00

Jeden z nejznámějších streamerů League of Legends je ohledně svého názoru vůči profesionálům v této hře poměrně transparentní. Sám je velmi proslulý svou toxicitou a ani při své poslední kritice nešetřil vulgárními výrazy. Setkal se ve hře s profesionálním hráčem pocházejícím z Koreje momentálně hrajícím za Team Liquid. Ten mu dle něj schválně prohrál hru.

Reklama

Tyler se na nedávném streamu opět rozohnil a urážkami směrovanými vůči profesionálním hráčům nešetřil. Vše vyprovokoval zápas, ve kterém do týmu dostal hráče CoreJJ. Ten je momentálně hráčem na pozici support za Team Liquid.

V této hře byl profík dokonce na své v profesionální sféře obvyklé pozici, ale moc se mu nezadařilo. Tyler je však přesvědčen, že se nejednalo o náhodu a momenty z jeho stylu hraní na streamu blíže rozebral.

Určitá rozhodnutí jeho týmového supporta pak Tyler shrnul a označil za jednoznačně úmyslné kažení hry. 

Streamer se při čekání na další hru nechal slyšet, že přesně to je důvod proč tak moc nenávidí LCS hráče, přičemž je nazval mnoha hanlivými výrazy. 

A nakonec pochválil korejské a čínské profesionální hráče hrající hodnocené hry ve svých regionech. Ti se totiž ve hrách opravdu rozčilují a nadávají a jsou poté Riotem trestáni za své chování. Jim totiž, jak pokračoval streamer, na hodnocených hrách opravdu záleží na rozdíl od severoamerických profíků, kterým jsou tyto hry ukradené.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama