Paříž zamoří upíři. Autoři Dishonored pracují na Marvel's Blade
i Zdroj: Bethesda
Gaming Blade Článek Paříž zamoří upíři. Autoři Dishonored pracují na Marvel's Blade

Paříž zamoří upíři. Autoři Dishonored pracují na Marvel's Blade

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 12. 2023 13:15

Studio Arkane oznámilo projekt s komiksovým hrdinou Bladem. Upír lovící upíry se představil v krátké ukázce.

Reklama

Společnost Arkane Lyon oznámila na The Game Awards 2023 svůj nejnovější projekt Marvel's Blade. Má se jednat o akční adventuru pro jednoho hráče, kde se uživatelé budou věnovat zejména zabíjení upírů. Nečekaně. 

Titul se má odehrávat v Paříži a bude z pohledu třetí osoby. Podle popisu v tiskové zprávě máme očekávat originální zápletku s charakteristickou hratelností pro studio Arkane. Hra Marvel's Blade zavede hráče do karanténní části francouzské metropole uprostřed nadpřirozené událostí. Upíři totiž terorizují město světel a nutí Pařížany, aby se v noci ukrývali ve svých domech a čekali na východ slunce.

Vývojáři dále uvedli, že ačkoliv Blade bude mít svůj typický vzhled, to znamená, že nosí černé brýle, tmavý kabát a katanu na zádech, tak jim komiksová předloha dala dostatek prostoru pro vytvoření jedinečného uměleckého stylu. Ten se sice zakládá na rukopisu studia, ale přesto tvůrci mohli dle svých slov prozkoumat nové možnosti.

Pochopitelně na víc informací si ještě musíme počkat. Stále tak nevíme, kdy hra vyjde, ale lze odhadovat, že bude dostupná na PC a konzolích Xbox, jelikož Arkane spadá pod Bethesdu, respektive Zenimax, který vlastní Microsoft.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama